reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Hej. U nas teraz okres alergiczny. Próbuję jak najszybciej zarejestrować dzieci do alergologa, ponieważ po przeprowadzce w zalesionz tereny ujawniła się silna alergia (i stąd ciągle krtanie, oskrzela i płuca). Po prostu masakra. Ja dalej nie potrafię zwolnić i łapię się na tym, że kompletnie nie uważam na siebie. Jedyne co to staram się niz dźwigać dzieci.
Powodzenia. Testy wykażą na co konkretnie jest alergia. Im mniej alergenów tym lepiej, bo trochę łatwiej prowadzić terapię odczulającą. No i łatwiej pilnować tego, co się zjada w czasie pylenia, żeby unikać reakcji krzyżowych.

Powodzenia. Testy wykażą na co konkretnie jest alergia. Im mniej alergenów tym lepiej, bo trochę łatwiej prowadzić terapię odczulającą. No i łatwiej pilnować tego, co się zjada w czasie pylenia, żeby unikać reakcji krzyżowych.
Na wakacjach kupiliśmy mieszkanie w lesie. Kurde niby super, a teraz wychodzą alergię. Ale dobrze że wiemy że to jest to. Już nas umówiłam prywatnie do dobrego alergologa. Ma być dobrze.

Dzien dobry.
Co do plci. Po urodzeniu pierwszego syna chcialam corke. Kiedy sie okazalo ze kolejny bedzie syn przeszlam jakas mini depresje. Potem bylo mi wszystko jedno kiedy chcialam 3 dziecko ale w 12 tyg zasugerowano mi dziewczynke i sie nakrecilam. W 16 juz byl jednak chlopak wiec ciezko bylo zmienic troche te mysli o ogladanych rozowych kocykach ale szybko mi przeszlo. Teraz mam 3 wspanialych urwisow i jakbym miala wybierac to wole chlopca [emoji23] jakby mi powiedzieli ze dziewczynka to bym znow pewnie przeszla jakis maly zawod. Na ten moment ja wogole wypieram psychicznie ta ciaze, jeszcze jest wczesnie, dopiero okres spoznia sie tydzien. Wiec na spokojnie... nie wybiegam myslami, oby jakos przetrzymac do tego 7 tyg i sprawdzic rozwoj.

A co do grup na fb... moze dolacze po 12 tyg jesli nadal bede z wami. A narazie forma forum odpowiada mi bardziej, ponadto ja mam sentyment do tego forum. Dolaczylam tutaj 10 lat temu z pierwszym synem i tak trwam latami, w grupach z mlodszym synem, staraniowych, poporonnych i innych :)

Mysle zapisac sie na usg 2 grudnia za 2.5 tyg. Bede wizytowac razem z kilkoma z was wtedy :)

Kobietki jestem uzależniona od robienia testów ciążowych [emoji23][emoji23][emoji23] co 2-3 dni taki wykonuje i jakoś mi wtedy lepiej [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Trzeba zamknac wszystkie miejsca w najblizszej i najdalszej okolicy, gdzie sa dilerzy z tym istotnym dla Ciebie towarem [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Kobietki jestem uzależniona od robienia testów ciążowych 😂😂😂 co 2-3 dni taki wykonuje i jakoś mi wtedy lepiej 🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣 dzisiaj robiłaś???

@Zabajona ja tak przy pierwszej ciąży chciałam córkę. I bardzo się cieszyłam ze będzie Julka. Przy drugiej byłam pewna ze będzie córka i jest Zośka. A teraz jakiś ani przeczucia i byleby zdrowe było 🤷🏻‍♂️

Dlco do forum to ja tez z sentymentu tu. Ze starsza cała ciąże tu przepisałam z dziewczynami. Po urodzeniu nawet razem na wakacje jeździłyśmy. Spotykałyśmy się w górach :)

Paulina ja ze starszymi synkami tez mialam tak cudowne dziewczyny na grupach ze szok. Byly spotkania i przyjaznie. Z 3 synkiem grupa wogole mi nie podeszla i nie mam jakiejs wiezi z nimi. Mam olbrzymia nadzieje ze nasza grupa bedzie tak samo wspaniala jak moje poprzednie, ze same fajne babki sie tu zgromadzily :)

reklama
Paulina ja ze starszymi synkami tez mialam tak cudowne dziewczyny na grupach ze szok. Byly spotkania i przyjaznie. Z 3 synkiem grupa wogole mi nie podeszla i nie mam jakiejs wiezi z nimi. Mam olbrzymia nadzieje ze nasza grupa bedzie tak samo wspaniala jak moje poprzednie, ze same fajne babki sie tu zgromadzily :)
Najlepsze na świecie 🥰

Do góry