montek.87
Fanka BB :)
Wspolczuje bo moj dziadek to maOoo chciałabym zebybto byly jablka. A u nas prawdopodobnie astmatycznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wspolczuje bo moj dziadek to maOoo chciałabym zebybto byly jablka. A u nas prawdopodobnie astmatycznie
Powodzenia. Testy wykażą na co konkretnie jest alergia. Im mniej alergenów tym lepiej, bo trochę łatwiej prowadzić terapię odczulającą. No i łatwiej pilnować tego, co się zjada w czasie pylenia, żeby unikać reakcji krzyżowych.Hej. U nas teraz okres alergiczny. Próbuję jak najszybciej zarejestrować dzieci do alergologa, ponieważ po przeprowadzce w zalesionz tereny ujawniła się silna alergia (i stąd ciągle krtanie, oskrzela i płuca). Po prostu masakra. Ja dalej nie potrafię zwolnić i łapię się na tym, że kompletnie nie uważam na siebie. Jedyne co to staram się niz dźwigać dzieci.
Na wakacjach kupiliśmy mieszkanie w lesie. Kurde niby super, a teraz wychodzą alergię. Ale dobrze że wiemy że to jest to. Już nas umówiłam prywatnie do dobrego alergologa. Ma być dobrze.Powodzenia. Testy wykażą na co konkretnie jest alergia. Im mniej alergenów tym lepiej, bo trochę łatwiej prowadzić terapię odczulającą. No i łatwiej pilnować tego, co się zjada w czasie pylenia, żeby unikać reakcji krzyżowych.
Trzeba zamknac wszystkie miejsca w najblizszej i najdalszej okolicy, gdzie sa dilerzy z tym istotnym dla Ciebie towarem [emoji1787][emoji1787][emoji1787]Kobietki jestem uzależniona od robienia testów ciążowych [emoji23][emoji23][emoji23] co 2-3 dni taki wykonuje i jakoś mi wtedy lepiej [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
dzisiaj robiłaś???Kobietki jestem uzależniona od robienia testów ciążowych co 2-3 dni taki wykonuje i jakoś mi wtedy lepiej
Najlepsze na świeciePaulina ja ze starszymi synkami tez mialam tak cudowne dziewczyny na grupach ze szok. Byly spotkania i przyjaznie. Z 3 synkiem grupa wogole mi nie podeszla i nie mam jakiejs wiezi z nimi. Mam olbrzymia nadzieje ze nasza grupa bedzie tak samo wspaniala jak moje poprzednie, ze same fajne babki sie tu zgromadzily