reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
@Kingulina - nie wiem co o tym myśleć... Który to tydzień ciąży?
Zawsze możesz skonsultować to z drugim lekarzem. Ja czytałam, że od pewnego momentu bety się już nie powtarza i tylko kontroluje się rozwój dziecka na usg.

Wg OM 6+6, na wydruku z wczorajszego usg mam 6+2, dzieciątko ma już 0.56 cm. Też mnie to dziwi, kolejna wizyta 27.11 i do tej pory mam co tydzień badać bete.

Dzień dobry

Ja wyspana, noc spokojna. Ale sny mam tak głupie ze masakra [emoji1787]

@montek.87 napisz jak będziesz po wizycie? Dobra opieka tam? Czy z wielka łaska wszystko ?

Witam nowa mamusie [emoji3059]

Ps. Ja tez jestem tylko na tej facebookowe grupie z większa ilością członków [emoji2960][emoji23][emoji23]
Musze powiedziec ze zle nie jest. Pielegniarki i polozne OK, lekarze z lekkim przymruzeniem oka traktuja bo ciaza chemiczna-nie ma jeszcze bijacego serca,jak to mowia. Na razie obserwacja [emoji846]

Musze powiedziec ze zle nie jest. Pielegniarki i polozne OK, lekarze z lekkim przymruzeniem oka traktuja bo ciaza chemiczna-nie ma jeszcze bijacego serca,jak to mowia. Na razie obserwacja [emoji846]
To chociaż tyle dobrze bo u nas masakra . Wszyscy są tak nieprzyjemni ze aż strach jechać z czymkolwiek

To chociaż tyle dobrze bo u nas masakra . Wszyscy są tak nieprzyjemni ze aż strach jechać z czymkolwiek
To prawda. Jak mialam usuwanego miesniaka tutaj w szpitalu to personel tez byl OK procz jednej Pani Dr. Na szczescie jest na zwolnieniu lekarskim [emoji16]
W moim odczuciu niechetnie podeszli do mojej ciazy, w koncu co tu ratowac... Ale no co poradze?! Taki urok kobiet w wieku rozrodczym [emoji16]

To prawda. Jak mialam usuwanego miesniaka tutaj w szpitalu to personel tez byl OK procz jednej Pani Dr. Na szczescie jest na zwolnieniu lekarskim [emoji16]
W moim odczuciu niechetnie podeszli do mojej ciazy, w koncu co tu ratowac... Ale no co poradze?! Taki urok kobiet w wieku rozrodczym [emoji16]

No to jest ich obowiązek.
Ja jak rodziłam druga córkę to jak w szpitalu dowiedzieli się ze prywatnie chodziłam i ze jestem od Panszczyka to z taka pogarda mnie zaczęli traktować. Do momentu gdy okazało się ze moja mama to pielęgniarka w tym samym szpitalu. Oddziałowa o mało w dupę nie weszła 🤣🤣🤣 i z pytaniem „ To nie mogła Pani id razu powiedzieć ze od Iwonki??” A ja ze nie bo nie chciałam po znajomosci 🤷🏻‍♂️

No to jest ich obowiązek.
Ja jak rodziłam druga córkę to jak w szpitalu dowiedzieli się ze prywatnie chodziłam i ze jestem od Panszczyka to z taka pogarda mnie zaczęli traktować. Do momentu gdy okazało się ze moja mama to pielęgniarka w tym samym szpitalu. Oddziałowa o mało w dupę nie weszła [emoji1787][emoji1787][emoji1787] i z pytaniem „ To nie mogła Pani id razu powiedzieć ze od Iwonki??” A ja ze nie bo nie chciałam po znajomosci [emoji2371]
Tez to zaobserwowalam. Kolezanka chodzila prywatnie i jak rodzila to byla nie mile traktowana. Ja co prawda mam nazwisko jak dyr szpitala-PRZYPADEK,wiec moze to mi pomaga troche.
Ale teraz sama nie wiem co lepsze:prywatne wizyty czy na NFZ... Zastanawiam sie co lepsze?

Tez to zaobserwowalam. Kolezanka chodzila prywatnie i jak rodzila to byla nie mile traktowana. Ja co prawda mam nazwisko jak dyr szpitala-PRZYPADEK,wiec moze to mi pomaga troche.
Ale teraz sama nie wiem co lepsze:prywatne wizyty czy na NFZ... Zastanawiam sie co lepsze?

Ja będę chodzić i prywatnie i na NFZ

Montek trzymaj się tam! Ja jak leżałam w szpitalu w pierwszej ciąży z zagrożeniem to spisywałam nazwiska wszystkich lekarzy - tych fajnych i tych do odstrzału ;) a ze trafiłam na jedna lekarkę anioł to teraz postanowiłam ze będzie prowadzić moja druga ciąże :)

Suri nie śpisz bo już wizytę przezywasz. Będzie dobrze :)

reklama
Montek trzymaj się tam! Ja jak leżałam w szpitalu w pierwszej ciąży z zagrożeniem to spisywałam nazwiska wszystkich lekarzy - tych fajnych i tych do odstrzału ;) a ze trafiłam na jedna lekarkę anioł to teraz postanowiłam ze będzie prowadzić moja druga ciąże :)

Suri nie śpisz bo już wizytę przezywasz. Będzie dobrze :)
Ja mialam fajnego lekarza gin przy usuwaniu miesniaka. Ale bylam u niego prywatnie raz i stad byla mega opieka. Teraz on nie przyjmuje na NFZ...

Do góry