reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Dzień dobry. Jak minęła noc? Mi nie fajnie... Jest tak rano a spać nie można. Bolało mnie podbrzusze to wzięłam no spa A teraz mam zgagę nosz nie miłe uczucie.

Hej, o dziwo ostatnio zasypiam koło 23, pobudka o 6 i jestem wyspana 😁 Mdłości, mdłości i jeszcze raz mdłości 🤣 I mega smaki na wszystko co niezdrowe : naleśniki, gofry, placki itp 🤣 Na fb należę do grupy Lipcowe Mamy 2020 - 150 osób i faktycznie wysyp bliźniąt 🤭

reklama
Dzień dobry

Ja wyspana, noc spokojna. Ale sny mam tak głupie ze masakra 🤣

@montek.87 napisz jak będziesz po wizycie? Dobra opieka tam? Czy z wielka łaska wszystko ?

Witam nowa mamusie 🥰

Ps. Ja tez jestem tylko na tej facebookowe grupie z większa ilością członków 🤭😂😂

zjedz coś 😂
2 jajka w koszulkach, kanapki z podwójną porcja wędliny i wiadro herbaty... uf będę żyć.

Tak się zastanawiam czy to że ciągle myślę o jedzeniu mięsa i Odrzucilo mnie od słodyczy (mnie Odrzucilo od słodyczy! mnie!), czy to oznacza jakiś niedobór? żelaza np.? a. może że chłopak będzie? jak to w przesadach że słodkie na dziewczynkę, nie słodkie na chłopaka.
W poprzedniej ciąży zajadałam się słodkim, mimo, że na codzień nie zjem nawet kostki czekolady bo poprostu nie lubie - mam chłopca :D więc chyba mit :D

No to ja tak samo, nie jem nawet ciast bo poprostu nie mam nigdy ochoty, za to niezdrowe w innej postaci niestety bardzo lubie - wszystkie niezdrowe przekąski - słone.. a potem dupa rośnie :/
Ooo tak . Chociaż Ci powiem ze ja bardzo lubie chipsy tak teraz za cholerę nie ruszę... ani paluszków. Orzeszki jeszcze przejdą w takiej panierce ale reszta odpada.

Nooo heeeelol 🤣🤣 kładź się jeszcze z młodym troszkę .
Moja młoda już po śniadaniu leży bajki ciśnie. Ale szczerze to już nie mogę się doczekać aż pójdzie do przedszkola
nie mogę, bo zaraz lecimy ćwiczyć 💪💪💪 ale popołudniu może zrobimy sobie małą drzemkę bo mąż i tak na popołudnie idzie do pracy więc zostajemy sami :) w ogóle jak na dworzu tak szaro buro to cały dzień mogłabym spać..

reklama
Do góry