Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dziewczyny beta jak z kosmosu dokładnie 14670.39 a ostatnia z piątku (8.11) 2310. Wiec przyrost rewelacyjny już jestem spokojna. Taka ciążę musi już być widać.
No to super)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny beta jak z kosmosu dokładnie 14670.39 a ostatnia z piątku (8.11) 2310. Wiec przyrost rewelacyjny już jestem spokojna. Taka ciążę musi już być widać.
Pierwszy syn z chorobą genetyczną, niby nie dziedziczną i nie jesteśmy z mężem obciążeni, ale sprawdzić trzeba. Wszystko będzie dobrze QUOTE]
A co ma dokladnie syn?
Paznokcie u nóg? Ja preferuje stopki[emoji16], nie musze się o kolor martwić[emoji23].A ja siedzę, a w zasadzie leżę i rozmyśla o jutrzejszej wizycie.
Podwozie muszę dziś ogarnąć [emoji33] nogi też.
Kiedyś się z koleżankami w ciąży smialysmy, że przed wizytą każda golenie podwozia, paznokcie, fryzjerka. Ktoś by mógł pomyślęc że na randkę się szykujemy a nie na wizytę do ginekologa [emoji23][emoji23]
w poprzedniej ciąży na tym etapie też miałam sam pęcherzyk, tydzień później był już zarodek
spokojnie,cierpliwości! [emoji8]
Heheheh ale coś w tym jest W tym całym zabieganiu niektóre kobiety nie pomyślałyby w ogóle o sobie gdyby nie ta zaplanowana wizyta u ginekologa. Tak więc dobrze, że choć raz w miesiącu można się sobą porządnie zaopiekowaćA ja siedzę, a w zasadzie leżę i rozmyśla o jutrzejszej wizycie.
Podwozie muszę dziś ogarnąć nogi też.
Kiedyś się z koleżankami w ciąży smialysmy, że przed wizytą każda golenie podwozia, paznokcie, fryzjerka. Ktoś by mógł pomyślęc że na randkę się szykujemy a nie na wizytę do ginekologa
Teraz to luzik.. pamiętam jak w pierwszej ciąży mnie wybrzuszyło i trzeba było wspomagać się lusterkiem żeby Bożenke odnaleźćA ja siedzę, a w zasadzie leżę i rozmyśla o jutrzejszej wizycie.
Podwozie muszę dziś ogarnąć nogi też.
Kiedyś się z koleżankami w ciąży smialysmy, że przed wizytą każda golenie podwozia, paznokcie, fryzjerka. Ktoś by mógł pomyślęc że na randkę się szykujemy a nie na wizytę do ginekologa
A Biały Klasztor kojarzysz????
Jest to odmiana zespołu Retta.. chociaż od niedawna traktowane jako zupełnie inna jednostka chorobowa - zespół FOXG1 się nazywa, jak dostaliśmy diagnozę we wrześniu to był jedyny w Polsce a na świecie 120 sztuk
Teraz to luzik.. pamiętam jak w pierwszej ciąży mnie wybrzuszyło i trzeba było wspomagać się lusterkiem żeby Bożenke odnaleźć [emoji23]