reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
A ja siedzę, a w zasadzie leżę i rozmyśla o jutrzejszej wizycie.
Podwozie muszę dziś ogarnąć [emoji33] nogi też.
Kiedyś się z koleżankami w ciąży smialysmy, że przed wizytą każda golenie podwozia, paznokcie, fryzjerka. Ktoś by mógł pomyślęc że na randkę się szykujemy a nie na wizytę do ginekologa [emoji23][emoji23]
Paznokcie u nóg? Ja preferuje stopki[emoji16], nie musze się o kolor martwić[emoji23].

Podwozie muszę dziś ogarnąć 😱 nogi też.
Kiedyś się z koleżankami w ciąży smialysmy, że przed wizytą każda golenie podwozia, paznokcie, fryzjerka. Ktoś by mógł pomyślęc że na randkę się szykujemy a nie na wizytę do ginekologa 😂😂
Heheheh ale coś w tym jest :p W tym całym zabieganiu niektóre kobiety nie pomyślałyby w ogóle o sobie gdyby nie ta zaplanowana wizyta u ginekologa. Tak więc dobrze, że choć raz w miesiącu można się sobą porządnie zaopiekować :p

Podwozie muszę dziś ogarnąć 😱 nogi też.
Kiedyś się z koleżankami w ciąży smialysmy, że przed wizytą każda golenie podwozia, paznokcie, fryzjerka. Ktoś by mógł pomyślęc że na randkę się szykujemy a nie na wizytę do ginekologa 😂😂
Teraz to luzik.. pamiętam jak w pierwszej ciąży mnie wybrzuszyło i trzeba było wspomagać się lusterkiem żeby Bożenke odnaleźć 😂

Jest to bardzo rzadka odmiana zespołu Retta.. chociaż od niedawna traktowane jako zupełnie inna jednostka chorobowa - zespół FOXG1 się nazywa, jak dostaliśmy diagnozę we wrześniu to był jedyny w Polsce a na świecie 120 sztuk :(

Ostatnia edycja:
Jest to odmiana zespołu Retta.. chociaż od niedawna traktowane jako zupełnie inna jednostka chorobowa - zespół FOXG1 się nazywa, jak dostaliśmy diagnozę we wrześniu to był jedyny w Polsce a na świecie 120 sztuk :(

Uffaaa[emoji25][emoji25]poczytam o tym ...

To straszne a pappa ci wyszlo ok? Ja we 2 ciazach robilam nifty teraz tez zribie

reklama
Do góry