reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
U mnie wczoraj tez był sam pecherzyk a 5tydz+ 2
Zaczynam agitować na maksa ze powinno być coś widać a nie było nic widać... ja pieprze!!

ja wizytę mam w poniedziałek na 12:50
Ja bylam chyba równo 5+0 ewentualnie 5+1 i luz. Za wczesnie zeby był tam ufoludek machający girkami[emoji6].
Będę w 6tc. Na ostatniej wizycie lekarz sprawdziła sobie datę porodu ale mnie zapomniała poinformować [emoji1787] ja w tym stresie przez ta cyste to i o nic nie zapytałam. Poprzednia ciążę straciłam bo właśnie zarodek przestał się rozwijać nie było serduszka[emoji17] A u Ciebie który to będzie tydzień?
U mnie to bedzie 7+7 lub 8+0 jedna aplikacja pokazuje tak, druga inaczej[emoji2368]. Ja nie mialam sprawdzanej daty przez lekarza, teraz przeliczy. Na razie posluguje się tą od owulacji. Mysle ze duzej roznicy nie bedzie.

Ja bylam chyba równo 5+0 ewentualnie 5+1 i luz. Za wczesnie zeby był tam ufoludek machający girkami[emoji6].U mnie to bedzie 7+7 lub 8+0 jedna aplikacja pokazuje tak, druga inaczej[emoji2368]. Ja nie mialam sprawdzanej daty przez lekarza, teraz przeliczy. Na razie posluguje się tą od owulacji. Mysle ze duzej roznicy nie bedzie.

To trochę mnie uspokoliyscie bo niby trzecia ciaza niby to wszystko wiem a jednak jak głupia panikuje 🤦‍♀️

Ja bylam chyba równo 5+0 ewentualnie 5+1 i luz. Za wczesnie zeby był tam ufoludek machający girkami[emoji6].U mnie to bedzie 7+7 lub 8+0 jedna aplikacja pokazuje tak, druga inaczej[emoji2368]. Ja nie mialam sprawdzanej daty przez lekarza, teraz przeliczy. Na razie posluguje się tą od owulacji. Mysle ze duzej roznicy nie bedzie.
We wtorek raczej dowiemy się wszystkiego 😊

Witam się i ja mega niewyspana
0 23 mój wrócił do domku więc herbatka i te sprawy powrót do łóżka A potem 3.30 pobudka WC wrrrr i o 5.50 ponownie więc już mi się nie opłacało iść spać ehhh może drzemka popołudniu
Że wszystkich wyników dostałam tylko
TSH wynik 1.610
Na resztę muszę poczekać do 12

Tsh ok;)

reklama
A ja siedzę, a w zasadzie leżę i rozmyśla o jutrzejszej wizycie.
Podwozie muszę dziś ogarnąć 😱 nogi też.
Kiedyś się z koleżankami w ciąży smialysmy, że przed wizytą każda golenie podwozia, paznokcie, fryzjerka. Ktoś by mógł pomyślęc że na randkę się szykujemy a nie na wizytę do ginekologa 😂😂

Do góry