Ja też mam we wtorekJa we wtorek, Ty we srode. Też sie doczekać nie mogę[emoji4].
reklama
umi2
Fanka BB :)
A czemu az tyle badań? Miałas jakies problemy? Tez sie boje, ze nie bedzie serduszka, albo sie okaze ze duphaston i luteina podtrzymują mi ciąze która sie nie rozwija, ale staram sie myslec realnie i w miare pozytywnie. Co ma być to będzie.Ja się nie mogę doczekać a jednocześnie boje się jak diabli, to dopiero początek mojej drogi, później będą wszystkie badania prenetalne łącznie z amnipunkcją lub biopsją kosmówki..
Jest nas coraz więcej[emoji41]. Na którą masz?Ja też mam we wtorek[emoji16]
11.00 A Ty?A czemu az tyle badań? Miałas jakies problemy? Tez sie boje, ze nie bedzie serduszka, albo sie okaze ze duphaston i luteina podtrzymują mi ciąze która sie nie rozwija, ale staram sie myslec realnie i w miare pozytywnie. Co ma być to będzie.Jest nas coraz więcej[emoji41]. Na którą masz?
umi2
17:00 no to najpierw trzymamy kciuki za Ciebie a potem za mnie[emoji4].11.00[emoji4] A Ty?
U mnie to druga wizyta ale na pierwszej było za wcześnie żeby coś zobaczyć. Pani ginekolog znalazła mi cyste na jajniku ale powiedziała żeby się tym zupełnie nie martwić bo ciąża jest tylko dzidzi nie widać jeszcze.17:00 no to najpierw trzymamy kciuki za Ciebie a potem za mnie[emoji4].
PatkaPatka
Pierwszy syn z chorobą genetyczną, niby nie dziedziczną i nie jesteśmy z mężem obciążeni, ale sprawdzić trzeba. Wszystko będzie dobrze <3A czemu az tyle badań? Miałas jakies problemy? Tez sie boje, ze nie bedzie serduszka, albo sie okaze ze duphaston i luteina podtrzymują mi ciąze która sie nie rozwija, ale staram sie myslec realnie i w miare pozytywnie. Co ma być to będzie.Jest nas coraz więcej[emoji41]. Na którą masz?
umi2
U mnie na pierwszej wizycie był sam pecherzyk. W ktorym bedziesz tc we wtorek?U mnie to druga wizyta ale na pierwszej było za wcześnie żeby coś zobaczyć. Pani ginekolog znalazła mi cyste na jajniku ale powiedziała żeby się tym zupełnie nie martwić bo ciąża jest tylko dzidzi nie widać jeszcze.
Aaa juz sobie przypominam. Wybacz, jest tu tyle osób ze troche mi się historie mylą. U wszystkich mam nadzieje będzie w porządku[emoji4].Pierwszy syn z chorobą genetyczną, niby nie dziedziczną i nie jesteśmy z mężem obciążeni, ale sprawdzić trzeba. Wszystko będzie dobrze
Paulina.zen
U mnie na pierwszej wizycie był sam pecherzyk. W ktorym bedziesz tc we wtorek?Aaa juz sobie przypominam. Wybacz, jest tu tyle osób ze troche mi się historie mylą. U wszystkich mam nadzieje będzie w porządku[emoji4].
U mnie wczoraj tez był sam pecherzyk a 5tydz+ 2
Zaczynam agitować na maksa ze powinno być coś widać a nie było nic widać... ja pieprze!!
ja wizytę mam w poniedziałek na 12:50
Będę w 6tc. Na ostatniej wizycie lekarz sprawdziła sobie datę porodu ale mnie zapomniała poinformować ja w tym stresie przez ta cyste to i o nic nie zapytałam. Poprzednia ciążę straciłam bo właśnie zarodek przestał się rozwijać nie było serduszka A u Ciebie który to będzie tydzień?U mnie na pierwszej wizycie był sam pecherzyk. W ktorym bedziesz tc we wtorek?Aaa juz sobie przypominam. Wybacz, jest tu tyle osób ze troche mi się historie mylą. U wszystkich mam nadzieje będzie w porządku[emoji4].
reklama
Dlatego ja najwcześniej idę jak będzie 6+3, żeby nie zwariować bo tez by mi to stresowałoU mnie wczoraj tez był sam pecherzyk a 5tydz+ 2
Zaczynam agitować na maksa ze powinno być coś widać a nie było nic widać... ja pieprze!!
ja wizytę mam w poniedziałek na 12:50