Martitta88
Fanka BB :)
I tak wcześniePrzypominam,że on wcześniak,jest z czerwca,więc ma prawie 4 m-ce))))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tak wcześniePrzypominam,że on wcześniak,jest z czerwca,więc ma prawie 4 m-ce))))
Ja zasypiam jak mój ma cyca w buzi i śpi obok. I on też tak zasypia a potem się sam odsysa jak już głęboko śpiU nas też już od dłuższego czasu ‚aguuuu’ i ‚ueeee’ i próby śmiechu
Uuu dziewczyny a mój w nocy śpi tylko na mnie, a najlepiej to z cycem w buzi cały czas![]()
U nas tak samoJa zasypiam jak mój ma cyca w buzi i śpi obok. I on też tak zasypia a potem się sam odsysa jak już głęboko śpi![]()
No to wychodzi na to że coś tam trochę jednak ssie tego smoczka. Mój to nawet się zassać porządnie nie umie tylko go tak liże a ja ciągle podtrzymuję. Potem niby coś tam troszkę zassie i chyba czeka czy mleko wyleciMy używamy emolium. Nie jest tanie ale wydajne. Używamy codziennie i jeszcze nie zużyliśmy nawet płynu do kąpieli a balsam to już chyba na rok wystarczy
Nie mamy jakiegoś problemu ze skóra ale kupiłam je przy wyprawce, później zmieniłam zdanie i kupiłam naturalne z momme ale jednak używamy emolium bo dużo ładniejsza skóra jest po tym.
a co do smoka to dałam małej wieczorem żeby ja ogólnie przetrzymac bo była zmęczona spała może łącznie z godzinę przez caly dzień ale to takie chwilowe drzemki przy cycu. Wykapalam ja i dałam jej smoczek i w tym czasie ogarnialam po kąpaniu rzeczy na łóżku. To tak zassała go ze nie mogłam jej wyjąc do karmienia
A tak jak chce jej dać żeby piąstki nie jadła to robi taka minę jakbym jej coś conajmniej gorzkiego włożyłacwana bestia
My używamy Emotopic.
Mam pytanie do mam, które mają strasze dzieci. Czy zaprowadzacie je do przedszkola czy są z Wami w domu?![]()