reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Poszłam dziś biegać pierwszy raz i zdecydowanie mam problemy z nietrzymaniem moczu 😅 pamiętam że któraś z Was o tym pisała. Cóż, trzeba będzie porządnie się wziąć za ćwiczenie mięśni Kegla.

Dziewczyny, z innej beczki.
Nie umiem wybrać kolczyków na ślub (tiaaaa, ale mam problemy ;))
Uwaga, włosy ciemne, pokręcone spięte luźno, góra sukienki, to koronkowa jakby bluzka, "zabudowana" dekolt tylko na plecach, długi rękaw.
Plisss doradźcie coś

P. S U nas (w sensie u synka) zaczęły się problemy skórne.
Czy znacie jakiś emolient, oprócz oilatum, nie za miliony monet?

My używamy emolium. Nie jest tanie ale wydajne. Używamy codziennie i jeszcze nie zużyliśmy nawet płynu do kąpieli a balsam to już chyba na rok wystarczy 😂
Nie mamy jakiegoś problemu ze skóra ale kupiłam je przy wyprawce, później zmieniłam zdanie i kupiłam naturalne z momme ale jednak używamy emolium bo dużo ładniejsza skóra jest po tym.

a co do smoka to dałam małej wieczorem żeby ja ogólnie przetrzymac bo była zmęczona spała może łącznie z godzinę przez caly dzień ale to takie chwilowe drzemki przy cycu. Wykapalam ja i dałam jej smoczek i w tym czasie ogarnialam po kąpaniu rzeczy na łóżku. To tak zassała go ze nie mogłam jej wyjąc do karmienia 😂
A tak jak chce jej dać żeby piąstki nie jadła to robi taka minę jakbym jej coś conajmniej gorzkiego włożyła 🙈 cwana bestia

My używamy emolium. Nie jest tanie ale wydajne. Używamy codziennie i jeszcze nie zużyliśmy nawet płynu do kąpieli a balsam to już chyba na rok wystarczy 😂
Nie mamy jakiegoś problemu ze skóra ale kupiłam je przy wyprawce, później zmieniłam zdanie i kupiłam naturalne z momme ale jednak używamy emolium bo dużo ładniejsza skóra jest po tym.

a co do smoka to dałam małej wieczorem żeby ja ogólnie przetrzymac bo była zmęczona spała może łącznie z godzinę przez caly dzień ale to takie chwilowe drzemki przy cycu. Wykapalam ja i dałam jej smoczek i w tym czasie ogarnialam po kąpaniu rzeczy na łóżku. To tak zassała go ze nie mogłam jej wyjąc do karmienia 😂
A tak jak chce jej dać żeby piąstki nie jadła to robi taka minę jakbym jej coś conajmniej gorzkiego włożyła 🙈 cwana bestia
No to wychodzi na to że coś tam trochę jednak ssie tego smoczka. Mój to nawet się zassać porządnie nie umie tylko go tak liże a ja ciągle podtrzymuję. Potem niby coś tam troszkę zassie i chyba czeka czy mleko wyleci 😂 jak widzi że nie leci to jest wnerw i płacz i już nie chce smoczka wcale. I tak przy każdej próbie było.

reklama
Do góry