karolaka88
Fanka BB :)
No to przy okazji jakies obrusy dorzucW krochmalu jeszcze nie ale to kwestia czasu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to przy okazji jakies obrusy dorzucW krochmalu jeszcze nie ale to kwestia czasu
my walczyliśy 3 tygodnie z potówkami i kąpałam w krochmlu, dermatolog powiedziała, że to nie był dobry pomysł bo krochmal wysusza, przerzuciłąm się na nadmanganiam, ale nie pomógł, dostaliśmy jakieś specjalne mazidła i do kąpieli allerco i zniknęlo wszystko w 3 dni, a teraz wyszły jej inne kropki i w zupełnie innych strefach, choć dziś mam wrażenie, że już wszędzie je ma, niestety lekarz uznał, że to jednak alergia, zaczniemy eliminację od mleka i zobaczymy czy to toA w krochmalu próbowałaś wykapać ? Słyszałam ze dobry jest na zmiany skórne
Jakie mazidła? Ręcznie robione maści? Czy coś na receptę?my walczyliśy 3 tygodnie z potówkami i kąpałam w krochmlu, dermatolog powiedziała, że to nie był dobry pomysł bo krochmal wysusza, przerzuciłąm się na nadmanganiam, ale nie pomógł, dostaliśmy jakieś specjalne mazidła i do kąpieli allerco i zniknęlo wszystko w 3 dni, a teraz wyszły jej inne kropki i w zupełnie innych strefach, choć dziś mam wrażenie, że już wszędzie je ma, niestety lekarz uznał, że to jednak alergia, zaczniemy eliminację od mleka i zobaczymy czy to to
my walczyliśy 3 tygodnie z potówkami i kąpałam w krochmlu, dermatolog powiedziała, że to nie był dobry pomysł bo krochmal wysusza, przerzuciłąm się na nadmanganiam, ale nie pomógł, dostaliśmy jakieś specjalne mazidła i do kąpieli allerco i zniknęlo wszystko w 3 dni, a teraz wyszły jej inne kropki i w zupełnie innych strefach, choć dziś mam wrażenie, że już wszędzie je ma, niestety lekarz uznał, że to jednak alergia, zaczniemy eliminację od mleka i zobaczymy czy to to
recznie robione na recepteJakie mazidła? Ręcznie robione maści? Czy coś na receptę?
Masz możliwość napisania składu maści która wam pomogła?recznie robione na recepte
nietety nie, rezeptura została w aptece, a pudełeczko jest gładkie zupełnie i bez napisówMasz możliwość napisania składu maści która wam pomogła?
Dziewczyny,dziś jestem dumna z mojego Leosia!
Przespał całą noc,nie budząc się na mleczko od 21-6.20!
Do tej pory było tak,że jak zasypiał ok 21, to budził się na mleczko 2-2.30 i później już normalnie co 3-4 godzinki, a dziś taka niespodzianka))))
Też tak miałam wcześniej ale ostatnio chyba już mi "przeszło", może Tobie też przejdzie.Super! A ty budziłas się w nocy? Mi mała ostatnio budziła się nawet co godzinę. A dzisiaj obudzila się o 2.45 i później o 8 a ja w nocy budziłam się „bo pewnie zaraz się obudzi”