reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
A w krochmalu próbowałaś wykapać ? Słyszałam ze dobry jest na zmiany skórne
my walczyliśy 3 tygodnie z potówkami i kąpałam w krochmlu, dermatolog powiedziała, że to nie był dobry pomysł bo krochmal wysusza, przerzuciłąm się na nadmanganiam, ale nie pomógł, dostaliśmy jakieś specjalne mazidła i do kąpieli allerco i zniknęlo wszystko w 3 dni, a teraz wyszły jej inne kropki i w zupełnie innych strefach, choć dziś mam wrażenie, że już wszędzie je ma, niestety lekarz uznał, że to jednak alergia, zaczniemy eliminację od mleka i zobaczymy czy to to

my walczyliśy 3 tygodnie z potówkami i kąpałam w krochmlu, dermatolog powiedziała, że to nie był dobry pomysł bo krochmal wysusza, przerzuciłąm się na nadmanganiam, ale nie pomógł, dostaliśmy jakieś specjalne mazidła i do kąpieli allerco i zniknęlo wszystko w 3 dni, a teraz wyszły jej inne kropki i w zupełnie innych strefach, choć dziś mam wrażenie, że już wszędzie je ma, niestety lekarz uznał, że to jednak alergia, zaczniemy eliminację od mleka i zobaczymy czy to to
Jakie mazidła? Ręcznie robione maści? Czy coś na receptę?

dobrze wiedziec

Dziewczyny,dziś jestem dumna z mojego Leosia!
Przespał całą noc,nie budząc się na mleczko :) od 21-6.20!
Do tej pory było tak,że jak zasypiał ok 21, to budził się na mleczko 2-2.30 i później już normalnie co 3-4 godzinki, a dziś taka niespodzianka:)))))

Super! A ty budziłas się w nocy? Mi mała ostatnio budziła się nawet co godzinę. A dzisiaj obudzila się o 2.45 i później o 8 a ja w nocy budziłam się „bo pewnie zaraz się obudzi” 😀

reklama
Do góry