reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Hej :)

U mnie dzisiaj wymioty na całego - od zapachu kawy, ulubionych perfum, itp 😂
Poza tym byłam w pracy i ból podbrzusza daje o sobie znać mocniej jak za dużo i za szybko chcę zrobić ...
Jutro idę na betę, po tygodniu przerwy - sprawdzić czy i jak rośnie. W pracy wielkie poruszenie bo trzeba na szybko szukać kierownika - handel i do tego okres przedświąteczny - najlepszy na takie akcje 😂
🤣🤣🤣 to samo u mnie :D mój zastępca będzie zachwycony :D
Jesteś kierownikiem ? W jakim sklepie ?
Ja od południa okropne zawroty głowy

reklama
Chyba panikuje... Nawdychałam się dziś kreta czyszcząc w pracy zlew dzieci zapchały czymś. Myślicie że te opary mogą źle wpłynąć?

Witam Was dziewczyny.
Już od dłuższego czasu Was podczytuje.
Chciałabym do Was dołączyć. Czekałam z tym do dzisiaj, bo dziś właśnie miałam 1 wizytę u lekarza. Termin mam na 1 lipca, serce pięknie bije, dziś jest 6t6d ciąży. Jestem przeszczesliwa. W domu mam już 5 letniego synka, dodatkowo termin wychodzi porodu wychodzi mi identycznie jak w poprzedniej ciąży :)

Witam Was dziewczyny.
Już od dłuższego czasu Was podczytuje.
Chciałabym do Was dołączyć. Czekałam z tym do dzisiaj, bo dziś właśnie miałam 1 wizytę u lekarza. Termin mam na 1 lipca, serce pięknie bije, dziś jest 6t6d ciąży. Jestem przeszczesliwa. W domu mam już 5 letniego synka, dodatkowo termin wychodzi porodu wychodzi mi identycznie jak w poprzedniej ciąży :)
Ooooo no to super moje gratulacje :) cieszę się ze wszystko dobrze

reklama
Do góry