reklama
Paulina.zen
Fanka BB :)
Ja tez nie robiłam pieprze nie robię . Za duży stres chybaHej dziewczyny. Widze zd temat bety się kręci. Tylko ja nie robiłam bety? Czy znajdzie sie ktos jeszcze[emoji14]Moze błąd laboratorium?Czyli wszystko w porządku jak na ten tydzień. Rośnijcie zdrowo.
Jak tak czytam od Was o reakcji współpracowników czy kierowników/szefów to mnie ogarnia zwątpienie. Czy ludzie już naprawdę nie widzą nic poza swoim nosem i interesem? Zamiast życzyć powodzenia i zaproponować pomoc to każdy od razu widzi, że będzie miał więcej roboty gdy koleżanka pójdzie na "URLOP" (tiaaa... wczasy na Malediwach normalnie).
Pozostaje nadzieja, że są jeszcze jacyś normalni, empatyczni ludzie.
Paulina.zen
Dobra nadrobiłam Was
Ja w tej ciąży bety nie robiłam bo ze stresu bym nie dała rady funkcjonować.
My już po obiedzie leżymy. Z większych dolegliwości to zaraz mi cycki wybuchną tak mnie bolą.
A wy jak tam ? Jak po wizytach?
Ja już trochę spokojniej ale czekam aż będę na chorobowym bo jak na razie zasypują mnie mailami Cudowny urlop
Ja w tej ciąży bety nie robiłam bo ze stresu bym nie dała rady funkcjonować.
My już po obiedzie leżymy. Z większych dolegliwości to zaraz mi cycki wybuchną tak mnie bolą.
A wy jak tam ? Jak po wizytach?
Ja już trochę spokojniej ale czekam aż będę na chorobowym bo jak na razie zasypują mnie mailami Cudowny urlop
Paulina.zen
Jak tak czytam od Was o reakcji współpracowników czy kierowników/szefów to mnie ogarnia zwątpienie. Czy ludzie już naprawdę nie widzą nic poza swoim nosem i interesem? Zamiast życzyć powodzenia i zaproponować pomoc to każdy od razu widzi, że będzie miał więcej roboty gdy koleżanka pójdzie na "URLOP" (tiaaa... wczasy na Malediwach normalnie).
Ja ciekawa jestemreakcji swojego regionalnego bo moje pracownice to spodziewam się jak reakcja będzie
Karusia18192
Przez pierwsze tygodnie zawsze jest robione tylko usg dopochwowe, bo przez brzuszek jeszcze nic nie widacDziewczyny a czy wszystkie macie pierwsze usg dopochwowe?
Witam wszystkie mamy lipcowe 2020. Ja mam termin na 10 lipca.
Nie dzisiaj tylko badania robiłam w laboratorium u lekarza bylam 6.11 wyszedł 5t1d A na następne kazała przyjść 4.12 :-( tylko ja się trochę boję tak długo czekać niby pęcherzyk był na zdjęciu ale pytanie czy wszystko okLimonka coś przegapiłam chyba. To Ty miałaś dziś wizytę i następna masz 4,12? I chodzi o to ze nie wytrzymasz ?
Jak się masz stresować to idź wcześniej.
Ja tam jestem za tym żeby sobie życie upraszczać. Tez przeglądałam innych lekarzy i już dzonilam żeby umówić się prywatnie do jakiegoś obcego z dnia na dzień ale jednak wzięłam trzy wdechy i stwierdziłam ze nic mi to nie da i czekam do 18.11.
takajedna_87
Hej
U mnie dzisiaj wymioty na całego - od zapachu kawy, ulubionych perfum, itp
Poza tym byłam w pracy i ból podbrzusza daje o sobie znać mocniej jak za dużo i za szybko chcę zrobić ...
Jutro idę na betę, po tygodniu przerwy - sprawdzić czy i jak rośnie. W pracy wielkie poruszenie bo trzeba na szybko szukać kierownika - handel i do tego okres przedświąteczny - najlepszy na takie akcje
U mnie dzisiaj wymioty na całego - od zapachu kawy, ulubionych perfum, itp
Poza tym byłam w pracy i ból podbrzusza daje o sobie znać mocniej jak za dużo i za szybko chcę zrobić ...
Jutro idę na betę, po tygodniu przerwy - sprawdzić czy i jak rośnie. W pracy wielkie poruszenie bo trzeba na szybko szukać kierownika - handel i do tego okres przedświąteczny - najlepszy na takie akcje
reklama