reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Robiłaś w tym samym laboratorium?
Kiedy masz kolejną wizytę? Przy ostatnim badaniu pęcherzyka nie było, ale poza tym lekarz nie stwierdził żadnych nieprawidłowości? Tak, jak piszą dziewczyny, powtórz badanie za 48h i pewnie warto byłoby się umówić na kolejne USG.
Tak badanie robione w tym samym lab. Dziś usg o 18...

reklama
Witam się i ja dziś szereg badań zobaczymy co z tego wyjdzie ja się zastanawiam czy w ten piątek nie pójść do innej lekarki prywatnie niech chociaż rzuci okiem czy wszystko Oki bo do 4.12 To zglupieje A to będę już 13 tydzień bo w pierwszej ciąży to w 13 ty to ja prenatalne miałam bo moja coś tam zobaczyła i się martwiła
Ehh i co ja mam robic

Dziewczyny, beta od zeszłej środy urosla z 600 na 870... Jestem załamana... Tyle wyczekiwan, taka radość, a teraz [emoji25] Co teraz bedzie...
Kompletnie nie znam się na becie, ale trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze.

A w ogóle przyznałam się dzisiaj w pracy że jestem w ciąży. Średnio się współpracownicy ucieszyli. A kiero wyskoczył z tekstem że po mnie to się akurat tego nie spodziewał.

Limonka coś przegapiłam chyba. To Ty miałaś dziś wizytę i następna masz 4,12? I chodzi o to ze nie wytrzymasz ?
Jak się masz stresować to idź wcześniej.
Ja tam jestem za tym żeby sobie życie upraszczać. Tez przeglądałam innych lekarzy i już dzonilam żeby umówić się prywatnie do jakiegoś obcego z dnia na dzień ale jednak wzięłam trzy wdechy i stwierdziłam ze nic mi to nie da i czekam do 18.11.

reklama
Lima to mnie rozbawił Hahaha nie spodziewał się po Tobie :) a co on o Tobie w ogóle wie, ze się akurat tego nie spodziewał :)
Ach ci „szefowie” ;)

Do góry