reklama
Maria_0701
Fanka BB :)
Gratulacje!!! Staś jest prześliczny!A wiec dziś 1 lipca o godz. 9.10 urodzł się Staś
Jestem mega szczęśliwa
Trzymajcie się ❤
karolaka88
Piekny Rozek jest Twoj, czy Ci dali. W ogole bierzecie rozki, czy tylko kocyki? Bo u mnie na szpitalnej liscie nie ma rozka, a jak zdjecia pokazuja, to dzieci w rozkach i nie wiem, czy to szpitalne, czy jednak baby bioraA wiec dziś 1 lipca o godz. 9.10 urodzł się Staś
Jestem mega szczęśliwa
Hania będzie mamą
Jezu jaki pieknyA wiec dziś 1 lipca o godz. 9.10 urodzł się Staś
Jestem mega szczęśliwa
Gratulacje
Wszystkiego dobrego dla Was!
Hania będzie mamą
Ja mam spakowane to i toPiekny Rozek jest Twoj, czy Ci dali. W ogole bierzecie rozki, czy tylko kocyki? Bo u mnie na szpitalnej liscie nie ma rozka, a jak zdjecia pokazuja, to dzieci w rozkach i nie wiem, czy to szpitalne, czy jednak baby biora
Martitta88
U mnie dziś 38+3 ale tutaj (czyli w Hiszpanii) nie robią KTG do 40+1, już mam to potwierdzone u koleżanek. Ja nie chodzę prywatnie, bo tu prywatna opieka jest bardzo droga, a ta publiczna do zniesienia. Jedna z kumpeli mi powiedziała że na KTG jej wychodziły już regularne skurcze a urodziła dopiero 10 dni potem i że tym i tak jakoś bardzo nie można się sugerować. Więc po prostu będę sobie spokojnie czekać bez tej wiedzy , a od 12 lipca zaczynam pić tonami herbatkę z malinMartitta, przypomnij proszę, który to już tydzień u Ciebie? KTG robią po 37m dopiero z tego co wiem. U mnie po prostu to wszystko jest w pakiecie prowadzenia ciąży (chodzę do Medicover), więc nie wiem czy w szpitalach też za każdym razem robią KTG albo USG. Różnie to chyba bywa.
Mam nadzieję, że zrobią Ci badanie i coś powiedzą, bo Twój termin chyba też niedługo co?
Ja nie kupowałam nic. Ochraniacz to w sumie niegłupi pomysł, w łóżeczku mam, ale z drugiej strony materacyk z gondoli można prać więc jak się wybrudzi to wypiorę i tyle. Będę jako prześcieradło kładła pieluszkę, chyba flanelową, ewentualnie muślinową, i dostałam w spadku taki fajny śpiworek, ale to bardziej na zimę już, a póki co to jakoś zwykły kocyk jak będzie chłodniej i tyle.U mnie robia od 35. A tak odbiegajac od porodu kupowalyscie jakies wkladki do gondoli, dodatkowe materacyki, ochraniacze czy cus?
Gratulacje!!! Jest cudnyA wiec dziś 1 lipca o godz. 9.10 urodzł się Staś
Jestem mega szczęśliwa
Jak Ci się mieści w torbę i masz go już na stanie to ja bym na Twoim miejscu wzięła. Ja póki co nie biorę bo mi się już nie mieści ale jak będzie potrzeba to mąż mi dowiezie i tyle.Piekny Rozek jest Twoj, czy Ci dali. W ogole bierzecie rozki, czy tylko kocyki? Bo u mnie na szpitalnej liscie nie ma rozka, a jak zdjecia pokazuja, to dzieci w rozkach i nie wiem, czy to szpitalne, czy jednak baby biora
Natalia198777
U mnie dają wszystko. Ja tylko ubranka na wyjście muszę miećPiekny Rozek jest Twoj, czy Ci dali. W ogole bierzecie rozki, czy tylko kocyki? Bo u mnie na szpitalnej liscie nie ma rozka, a jak zdjecia pokazuja, to dzieci w rozkach i nie wiem, czy to szpitalne, czy jednak baby biora
karolaka88
Ja jeszcze nie wiem, czy bede miala miejsce, bo jeszcze sie nie pakowalamU mnie dziś 38+3 ale tutaj (czyli w Hiszpanii) nie robią KTG do 40+1, już mam to potwierdzone u koleżanek. Ja nie chodzę prywatnie, bo tu prywatna opieka jest bardzo droga, a ta publiczna do zniesienia. Jedna z kumpeli mi powiedziała że na KTG jej wychodziły już regularne skurcze a urodziła dopiero 10 dni potem i że tym i tak jakoś bardzo nie można się sugerować. Więc po prostu będę sobie spokojnie czekać bez tej wiedzy , a od 12 lipca zaczynam pić tonami herbatkę z malin
Ja nie kupowałam nic. Ochraniacz to w sumie niegłupi pomysł, w łóżeczku mam, ale z drugiej strony materacyk z gondoli można prać więc jak się wybrudzi to wypiorę i tyle. Będę jako prześcieradło kładła pieluszkę, chyba flanelową, ewentualnie muślinową, i dostałam w spadku taki fajny śpiworek, ale to bardziej na zimę już, a póki co to jakoś zwykły kocyk jak będzie chłodniej i tyle.
Gratulacje!!! Jest cudny
Jak Ci się mieści w torbę i masz go już na stanie to ja bym na Twoim miejscu wzięła. Ja póki co nie biorę bo mi się już nie mieści ale jak będzie potrzeba to mąż mi dowiezie i tyle.
AsiaPelasia
@Dudelka wyjątkowo śliczne niemowlę! piękny! Niech rośnie zdrowo!
Mój wyjdzie pewnie zmęczony i potargany, moja szwagierka tez się smiala ze ona jak urodziła to myślała ze to najpiękniejsze niemowlę a teraz jak patrzy na zdjęcia to mówi ojej ale był ten syn zmęczony
Do gondoli nie mam nic dodatkowego, a do szpitala biorę i kocyk i rożek
Mój wyjdzie pewnie zmęczony i potargany, moja szwagierka tez się smiala ze ona jak urodziła to myślała ze to najpiękniejsze niemowlę a teraz jak patrzy na zdjęcia to mówi ojej ale był ten syn zmęczony
Do gondoli nie mam nic dodatkowego, a do szpitala biorę i kocyk i rożek
reklama
Hania będzie mamą
Jak to @karolaka88 ? Czy Ty przypadkiem nie miałaś jakiś objawów nadchodzącego porodu?Ja jeszcze nie wiem, czy bede miala miejsce, bo jeszcze sie nie pakowalam