Pralinka2020
Fanka BB :)
on nie ma problemu z moją wagą tylko ja bo generalnie nie widzę po sobie tych kg, oczywiście biust to masakra, mam na pewno 3 rozmiary do przodu i brzuch też pokaźny, ale tak ogólnie to nie widzę super przyrostów, ale jak ten brzuch zniknie, to się martwię, że takie dysproporcje powstaną, że się w nic nie zmieszczę, zaraz po porodzie mam komunię chrześniaka i nie mam pojęcia jak się w coś wcisnę, do tego planujemy już miesiąc po porodzie chrzciny, więc ta myśl powrotu do moich kg jest dla mnie dość ważna, ech, próżność, co poradzęAle weź w ogóle nie słuchaj tego lekarza bo mi się od razu nóż w kieszeni otwiera. Mój pierwszy lekarz co chwile mi zwracał uwagę że za szybko tyje a jadłam o połowę mniej niż przed ciążą. I machal nosem, że w ciąży powinnam max 10 kg przybrać, a ja w pierwszym trymestrze juz miałam 6kg na plusie, bo mi cycki urosly i staly jak silikony pewnie każdy miał po 2 kg.
Tez przytyłam dokładnie 16 kg tak jak Ty jak dotąd, pamiętaj ze na wyjściu ze szpitala będziesz miała minus prawie 10 a potem jak zacznie z ciebie schodzic woda a dzidzia wysysac pokarm to.moze sie okazać ze będziesz szczuplejsza niż przed ciążą.