reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Dziewczyny u mnie dziś ostatnia wizyta u dr. Mała waży 3600 g. Mam o 7 rano na czczo stawić się do szpitala, Mała już jestbardzo nisko , wszystko boli i ciągnie cały dół , dr mówi, że do jutra powinnam wytrzymać 8O
Także jutro się okaże czy CC już jutro czy w piątek. Szczerze jak będę jutro na czczo w szpitalu to niech już się dzieje
Powodzenia! 💪💪💪

Dziewczynki, dziś usłyszałam od jednej Pani w placówce, że od 1 lipca czyli od dziś kobietom ciężarnym nie trzeba będzie płacić za leki.
Coś wiecie / widzieliście na ten temat?

Ja wam powiem, że dostaje już depresji , że samo się nie ruszy 😭😭😭😭😭 jakieś mam dziwne przeczucia..... eh.... teraz ja wam będę marudzić
Ruszy się, ruszy ;) za dużo masz objawów. Kup sobie może herbatkę z liści malin. Niektórym nie pomaga, ale jest jednak sporo takich, które po kilku dniach ciągłego picia urodziły. Ale jeszcze nawet nie robiłaś do swojego przewidywanego terminu, nie?

Ja wam powiem, że dostaje już depresji , że samo się nie ruszy 😭😭😭😭😭 jakieś mam dziwne przeczucia..... eh.... teraz ja wam będę marudzić
Natalia, nie daj się! Masz PDP jutro🙂
Więc spokojnie 💪 Jak przestaniesz się skupiać na tym i rozluźnisz, to się wszystko ruszy 😉 rozluźnij się, aby oksytocyna zadziałała zamiast kortyzolu 💪

A mnie dopadlo rozwolnienie i straszne hemoroidy....no szlag mnie trafia na sama mysl o lewatywie. Okropne rzeczy sie trafiaja ciezarnym, dobrze ze na forum nie ma facetow:p

reklama
My jesteśmy jeszcze w szpitalu ja jestem tylko ze wzgledu na dziecko by nas nie rozdzielać bo jak wyjdę to już tylko bd mogła pokarm podać, najgorsze już za nami tak naprawdę teraz tylko jeść się musi maleństwo nauczyć bo problem z odruchem ssania bak pół na pół jest jak narazie butla i sonda... Cyca szuka ale meczy się szybko,
Chormony mi wariują, już bym chciała być z maleństwem w domu

Do góry