reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Gratulacje!!! 😊

Strasznie szybko idą te porody, dosyć sporo wczesniaczków... Jeszcze się skończy tak że będę ostatnia 🤦🏼‍♀️ gdzie mój termin to 12 lipca ale ani brzuch nisko, ani nic się nie dzieje oprócz tych głupich skurczów co kilka nocy 😵
Ja też mam według gin na 12 mi chyba troszkę zszedł na dół bo jakoś inaczej mi się oddycha i też już tutaj nogami ehhh

reklama
Dzielę się nowym zakupem

Załączniki

• 20200701_103557.jpg
    20200701_103557.jpg
    803 KB · Wyświetleń: 92
  • 20200701_103704.jpg
    20200701_103704.jpg
    615,9 KB · Wyświetleń: 89
  • 20200701_103645.jpg
    20200701_103645.jpg
    723,3 KB · Wyświetleń: 88
  • 20200701_103612.jpg
    20200701_103612.jpg
    703,3 KB · Wyświetleń: 81
Gratulacje!!! 😊

Strasznie szybko idą te porody, dosyć sporo wczesniaczków... Jeszcze się skończy tak że będę ostatnia 🤦🏼‍♀️ gdzie mój termin to 12 lipca ale ani brzuch nisko, ani nic się nie dzieje oprócz tych głupich skurczów co kilka nocy 😵
Nie bój nie bój, ja czuje , że będe raczej w terminie:) przypominam 27:p
Żaba gratulacje:) Zdrówka dla Ciebie i Małego:)

Dzisiaj w nocy nie spałam, bo wydawało mi się ze mam zaczątki skurczy, ale na kto miałam podobne i to nie były skurcze. To po prostu moja dziecina sie tak wierci i napina ze oddychać nie idzie 😆
Co to będzie, co to będzie 🤣

Ciekawe ile mój waży... Mi tego nie sprawdzają. Ja też biorę Pregna DHA bo prawie nie jem ryb z racji tego, że mąż ma alergię a teraz pracuje z domu i jadamy razem. Ostatnio w ciągu kilku dni przytyłam 1 kilo, więc może to Mały się tam spasł a nie ja 😅

Dobra po wizycie. Lekarz zdziwiony, ze jeszcze dotarłam. A więc szyjka otwarta miękka rozwarcie 2cm łożysko w pełni dojrzałe. Młody waży 4 kg 😲
moja siostrzenica miała ważyć 4200, a ważyła 3500, bo pomiar jest robiony z kości udowej, a ona się urodziła bardzo długa, po tatusiu, więc jak mnie straszą 4 kg dzieckiem to się aż tak bardzo nie martwię

reklama
Ciekawe ile mój waży... Mi tego nie sprawdzają. Ja też biorę Pregna DHA bo prawie nie jem ryb z racji tego, że mąż ma alergię a teraz pracuje z domu i jadamy razem. Ostatnio w ciągu kilku dni przytyłam 1 kilo, więc może to Mały się tam spasł a nie ja 😅
mnie ze względu na ryzyko dużej dzidzi umówili na dodatkowe usg, jakieś specjalne pomiarowe właśnie, ale to bardziej profilaktycznie, bo lekarz powiedział, że i tak mi zrobią jak trafię na porodówkę

Do góry