reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Gratulacje!!! 😊

Strasznie szybko idą te porody, dosyć sporo wczesniaczków... Jeszcze się skończy tak że będę ostatnia 🤦🏼‍♀️ gdzie mój termin to 12 lipca ale ani brzuch nisko, ani nic się nie dzieje oprócz tych głupich skurczów co kilka nocy 😵
Ja też mam według gin na 12 mi chyba troszkę zszedł na dół bo jakoś inaczej mi się oddycha i też już tutaj nogami ehhh

reklama
Dzielę się nowym zakupem

Załączniki

• 20200701_103557.jpg
    20200701_103557.jpg
    803 KB · Wyświetleń: 87
  • 20200701_103704.jpg
    20200701_103704.jpg
    615,9 KB · Wyświetleń: 84
  • 20200701_103645.jpg
    20200701_103645.jpg
    723,3 KB · Wyświetleń: 83
  • 20200701_103612.jpg
    20200701_103612.jpg
    703,3 KB · Wyświetleń: 76
Gratulacje!!! 😊

Strasznie szybko idą te porody, dosyć sporo wczesniaczków... Jeszcze się skończy tak że będę ostatnia 🤦🏼‍♀️ gdzie mój termin to 12 lipca ale ani brzuch nisko, ani nic się nie dzieje oprócz tych głupich skurczów co kilka nocy 😵
Nie bój nie bój, ja czuje , że będe raczej w terminie:) przypominam 27:p
Żaba gratulacje:) Zdrówka dla Ciebie i Małego:)

Dzisiaj w nocy nie spałam, bo wydawało mi się ze mam zaczątki skurczy, ale na kto miałam podobne i to nie były skurcze. To po prostu moja dziecina sie tak wierci i napina ze oddychać nie idzie 😆
Co to będzie, co to będzie 🤣

Ciekawe ile mój waży... Mi tego nie sprawdzają. Ja też biorę Pregna DHA bo prawie nie jem ryb z racji tego, że mąż ma alergię a teraz pracuje z domu i jadamy razem. Ostatnio w ciągu kilku dni przytyłam 1 kilo, więc może to Mały się tam spasł a nie ja 😅

Dobra po wizycie. Lekarz zdziwiony, ze jeszcze dotarłam. A więc szyjka otwarta miękka rozwarcie 2cm łożysko w pełni dojrzałe. Młody waży 4 kg 😲
moja siostrzenica miała ważyć 4200, a ważyła 3500, bo pomiar jest robiony z kości udowej, a ona się urodziła bardzo długa, po tatusiu, więc jak mnie straszą 4 kg dzieckiem to się aż tak bardzo nie martwię

reklama
Ciekawe ile mój waży... Mi tego nie sprawdzają. Ja też biorę Pregna DHA bo prawie nie jem ryb z racji tego, że mąż ma alergię a teraz pracuje z domu i jadamy razem. Ostatnio w ciągu kilku dni przytyłam 1 kilo, więc może to Mały się tam spasł a nie ja 😅
mnie ze względu na ryzyko dużej dzidzi umówili na dodatkowe usg, jakieś specjalne pomiarowe właśnie, ale to bardziej profilaktycznie, bo lekarz powiedział, że i tak mi zrobią jak trafię na porodówkę

Do góry