Ja też mam według gin na 12 mi chyba troszkę zszedł na dół bo jakoś inaczej mi się oddycha i też już tutaj nogami ehhhGratulacje!!!
Strasznie szybko idą te porody, dosyć sporo wczesniaczków... Jeszcze się skończy tak że będę ostatnia gdzie mój termin to 12 lipca ale ani brzuch nisko, ani nic się nie dzieje oprócz tych głupich skurczów co kilka nocy
reklama
Hania będzie mamą
Fanka BB :)
Martitta88
Śliczny też mamy, ale po hiszpańsku i niebieskiDzielę się nowym zakupem
karolaka88
Nie bój nie bój, ja czuje , że będe raczej w terminie przypominam 27Gratulacje!!!
Strasznie szybko idą te porody, dosyć sporo wczesniaczków... Jeszcze się skończy tak że będę ostatnia gdzie mój termin to 12 lipca ale ani brzuch nisko, ani nic się nie dzieje oprócz tych głupich skurczów co kilka nocy
Żaba gratulacje Zdrówka dla Ciebie i Małego
Hania będzie mamą
Dzisiaj w nocy nie spałam, bo wydawało mi się ze mam zaczątki skurczy, ale na kto miałam podobne i to nie były skurcze. To po prostu moja dziecina sie tak wierci i napina ze oddychać nie idzie
Co to będzie, co to będzie
Co to będzie, co to będzie
Natalia198777
Dobra po wizycie. Lekarz zdziwiony, ze jeszcze dotarłam. A więc szyjka otwarta miękka rozwarcie 2cm łożysko w pełni dojrzałe. Młody waży 4 kg
Pralinka2020
pamiętaj że usg ma tolerancję do pół kgDobra po wizycie. Lekarz zdziwiony, ze jeszcze dotarłam. A więc szyjka otwarta miękka rozwarcie 2cm łożysko w pełni dojrzałe. Młody waży 4 kg
Martitta88
Ciekawe ile mój waży... Mi tego nie sprawdzają. Ja też biorę Pregna DHA bo prawie nie jem ryb z racji tego, że mąż ma alergię a teraz pracuje z domu i jadamy razem. Ostatnio w ciągu kilku dni przytyłam 1 kilo, więc może to Mały się tam spasł a nie ja
Pralinka2020
moja siostrzenica miała ważyć 4200, a ważyła 3500, bo pomiar jest robiony z kości udowej, a ona się urodziła bardzo długa, po tatusiu, więc jak mnie straszą 4 kg dzieckiem to się aż tak bardzo nie martwięDobra po wizycie. Lekarz zdziwiony, ze jeszcze dotarłam. A więc szyjka otwarta miękka rozwarcie 2cm łożysko w pełni dojrzałe. Młody waży 4 kg
reklama
Pralinka2020
mnie ze względu na ryzyko dużej dzidzi umówili na dodatkowe usg, jakieś specjalne pomiarowe właśnie, ale to bardziej profilaktycznie, bo lekarz powiedział, że i tak mi zrobią jak trafię na porodówkęCiekawe ile mój waży... Mi tego nie sprawdzają. Ja też biorę Pregna DHA bo prawie nie jem ryb z racji tego, że mąż ma alergię a teraz pracuje z domu i jadamy razem. Ostatnio w ciągu kilku dni przytyłam 1 kilo, więc może to Mały się tam spasł a nie ja