reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Ja nie wiem moja lekarka jakaś chyba nie z tego świata ani na jakieś usg ktg wogole nic bo po co skoro się dobrze czuję ehhh
Najgorsze to bo przeprowadziłam się w góry i nie chce tu w pobliżu rodzić więc do mojego szpitala mam 110km 😱😱 więc po weekendzie jak nic się nie wydarzy to pakuje się na poprzednie miejsce zamieszkania 😉😉 i mogę czekac
ja ktg dopiero będę miała w dniu terminu porodu, wcześniej nie będę chodziła, mój lekarz też uważa, ze jak wszystko ok to nie ma co latać po tych szpitalach i przychodniach

Ciekawe ile mój waży... Mi tego nie sprawdzają. Ja też biorę Pregna DHA bo prawie nie jem ryb z racji tego, że mąż ma alergię a teraz pracuje z domu i jadamy razem. Ostatnio w ciągu kilku dni przytyłam 1 kilo, więc może to Mały się tam spasł a nie ja 😅
A ja głupia się podpasłam bo w ubiegłym tygodniu mloda była wątła, puls ledwo 120 jak położna mierzyła. Mówiła że za liche śniadania no to zaczęłam tę pragnę no i jajka z szynką na śniadanie jesc 🤦‍♀️

ja dalej czekam na dostępność łóżeczka, woodies napisał, ze będą pod koniec czerwca, ale coś widać nie wyszło, niby nie jest mi na razie potrzebne, bo mam dostawne chicco, ale już bym wolała mieć je w domu i później z noworodkiem za tym nie latać :( materacyk dziś przyszedł i ta niekompletność mnie rozprasza :)

ja już przytyłam 16 kg, a lekarz się tylko śmieje, ze będę miała co robić po porodzie
Ale weź w ogóle nie słuchaj tego lekarza bo mi się od razu nóż w kieszeni otwiera. Mój pierwszy lekarz co chwile mi zwracał uwagę że za szybko tyje a jadłam o połowę mniej niż przed ciążą. I machal nosem, że w ciąży powinnam max 10 kg przybrać, a ja w pierwszym trymestrze juz miałam 6kg na plusie, bo mi cycki urosly i staly jak silikony pewnie każdy miał po 2 kg.
Tez przytyłam dokładnie 16 kg tak jak Ty jak dotąd, pamiętaj ze na wyjściu ze szpitala będziesz miała minus prawie 10 a potem jak zacznie z ciebie schodzic woda a dzidzia wysysac pokarm to.moze sie okazać ze będziesz szczuplejsza niż przed ciążą.

reklama
Do góry