Natalia198777
Fanka BB :)
Tak mówił już podal założona wartośćpamiętaj że usg ma tolerancję do pół kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mówił już podal założona wartośćpamiętaj że usg ma tolerancję do pół kg
ja ktg dopiero będę miała w dniu terminu porodu, wcześniej nie będę chodziła, mój lekarz też uważa, ze jak wszystko ok to nie ma co latać po tych szpitalach i przychodniachJa nie wiem moja lekarka jakaś chyba nie z tego świata ani na jakieś usg ktg wogole nic bo po co skoro się dobrze czuję ehhh
Najgorsze to bo przeprowadziłam się w góry i nie chce tu w pobliżu rodzić więc do mojego szpitala mam 110km więc po weekendzie jak nic się nie wydarzy to pakuje się na poprzednie miejsce zamieszkania i mogę czekac
Tez się nie martwię spokojnie . Tylko zdziwiona jestemmoja siostrzenica miała ważyć 4200, a ważyła 3500, bo pomiar jest robiony z kości udowej, a ona się urodziła bardzo długa, po tatusiu, więc jak mnie straszą 4 kg dzieckiem to się aż tak bardzo nie martwię
Natalia, czekamy na rozwój wydarzeńTez się nie martwię spokojnie . Tylko zdziwiona jestem
czuję, ze możesz być następną mamąTez się nie martwię spokojnie . Tylko zdziwiona jestem
A ja głupia się podpasłam bo w ubiegłym tygodniu mloda była wątła, puls ledwo 120 jak położna mierzyła. Mówiła że za liche śniadania no to zaczęłam tę pragnę no i jajka z szynką na śniadanie jescCiekawe ile mój waży... Mi tego nie sprawdzają. Ja też biorę Pregna DHA bo prawie nie jem ryb z racji tego, że mąż ma alergię a teraz pracuje z domu i jadamy razem. Ostatnio w ciągu kilku dni przytyłam 1 kilo, więc może to Mały się tam spasł a nie ja
ja już przytyłam 16 kg, a lekarz się tylko śmieje, ze będę miała co robić po porodzieA ja głupia się podpasłam bo w ubiegłym tygodniu mloda była wątła, puls ledwo 120 jak położna mierzyła. Mówiła że za liche śniadania no to zaczęłam tę pragnę no i jajka z szynką na śniadanie jesc
Ale weź w ogóle nie słuchaj tego lekarza bo mi się od razu nóż w kieszeni otwiera. Mój pierwszy lekarz co chwile mi zwracał uwagę że za szybko tyje a jadłam o połowę mniej niż przed ciążą. I machal nosem, że w ciąży powinnam max 10 kg przybrać, a ja w pierwszym trymestrze juz miałam 6kg na plusie, bo mi cycki urosly i staly jak silikony pewnie każdy miał po 2 kg.ja już przytyłam 16 kg, a lekarz się tylko śmieje, ze będę miała co robić po porodzie