Hania będzie mamą
Fanka BB :)
@Niesmiala buziaki w pępulaki Dla Leosia.
Czekamy na Wasze zdjęcie!
Czekamy na Wasze zdjęcie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Onka, cudownie! To straszne co robią matkom z tą izolacją. W całej historii świata nigdy tak nie było jak teraz. Ale pamiętaj jesteśmy super silne babki i zniesiemy wszystko!Ja też się może wreszcie zobaczę z maleństwem... Wczoraj zabrali małego do inkubatora i nie pozwolili do niego iść bo nie było mojego wyniku na covid dopiero dziś będzie @Niesmiala Bez problemu rozkręciła Ci się laktacja?
Napisz proszę jakie skurcze będą się pisały u Ciebie i co lekarz na to powie. Tez jestem teraz po 30 minutowym ktg i mniej więcej miałam cały czas na poziomie 10-20, i co chwile skakało do 30-40. Zobaczymy po badaniu czy coś tam mi się już skraca i rozwieraA ja ide na ktg pewnie i tak nic nie wniesie nowego. Dzis w nocy zasnąć nie mogłam skurcze były i się zmyły.... dzis rano ból znów jak na okres.... ja zwariuje nim urodze
Ja zasuszylam pokarm, bo wiedziałam że nie mam jak mu dowozić mleczka a i tak nauczy się z butelki pić, więc będzie miał modyfikowane mleczko dla wczesniakówJa też się może wreszcie zobaczę z maleństwem... Wczoraj zabrali małego do inkubatora i nie pozwolili do niego iść bo nie było mojego wyniku na covid dopiero dziś będzie [emoji20] @Niesmiala Bez problemu rozkręciła Ci się laktacja?
U mnie az2 sie pokazały . W pierwszej ciąży ktg wg mi nie pokazało a teraz ok 60 ale położna mówi ze to to jest nic.....lekarza mam w środę za tydzNapisz proszę jakie skurcze będą się pisały u Ciebie i co lekarz na to powie. Tez jestem teraz po 30 minutowym ktg i mniej więcej miałam cały czas na poziomie 10-20, i co chwile skakało do 30-40. Zobaczymy po badaniu czy coś tam mi się już skraca i rozwiera
U mnie tylko główka bardzo nisko szyjka miękka i mówił ze poród na dniach a minął tydz od wizytyNapisz proszę jakie skurcze będą się pisały u Ciebie i co lekarz na to powie. Tez jestem teraz po 30 minutowym ktg i mniej więcej miałam cały czas na poziomie 10-20, i co chwile skakało do 30-40. Zobaczymy po badaniu czy coś tam mi się już skraca i rozwiera
Hej dziewczyny ❤
gratulacje dla rozpakowanych mamusiek ☺
Ja dzisiaj zaczynam 37 tydzień co mnie martwi... dzidzia cały czas ułożona miednicowo...w sumie przez całą ciąże tak leży i przez to nawet nie jesteśmy pewni płci na 100%, tylko zawsze słyszeliśmy „chyba dziewczynka” „No w sumie nic nie wystaje”
Lekarz proponuje obrót zewnętrzny, ale nie chce się na to zgodzić, za dużo się naczytałam pytam go, co jeżeli się nie obróci, czy dostanę od niego jakieś skierowanie na cc.. a on wielkie oczy, że nie ma czegoś takiego jak skierowanie na cc, że jak zacznie się akcja skurczowa, to po prostu jechać do szpitala i to zespół medyków będzie decydować czy cc, czy czują się na siłach i będą odbierać poród pośladkowo to wcale mnie nie uspokaja...:/