reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Dziewczynki, ja tak z samego rana szybki post, bo dziś u mnie ważny dzień - jadę pobyć parę godzin z Maluszkiem. Nie powiem, trochę się stresuję, ale liczę na to, że jak Leosia zobaczę, to instynkt macierzyński wygra ze stresem :)
Trzymajcie się i gratulacje jeszcze raz dla rozpakowanych już Mam, bo nie pamiętam nicków :) Buziaki :)

Sent from my RNE-L21 using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczynki, ja tak z samego rana szybki post, bo dziś u mnie ważny dzień - jadę pobyć parę godzin z Maluszkiem. Nie powiem, trochę się stresuję, ale liczę na to, że jak Leosia zobaczę, to instynkt macierzyński wygra ze stresem :)
Trzymajcie się i gratulacje jeszcze raz dla rozpakowanych już Mam, bo nie pamiętam nicków :) Buziaki :)

Super 😊 nic się nie stresuj, na pewno jak go tylko zobaczysz to będziesz w siódmym niebie 😊

Ucałuj go od wszystkich ciotek z forum i powiedz, że czekamy na niego 😘

reklama
Do góry