karolaka88
Fanka BB :)
Ja to sie zastanawiam, czy jeszcze bede miala jakies usg, tez bym chciala wiedziec jak tam sie sytuacja przedstawia. Czy ktoras z Was chodzi na Nfz i miala wiecej usg po 30 tyg?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeA my już poPo porodzie o 13.15 przyszedł na świat ❤ 3080 chłopa, długi 53cm❤ 35t+2d
Ja chodzę na nfz i na każdej wizycie mam usgJa to sie zastanawiam, czy jeszcze bede miala jakies usg, tez bym chciala wiedziec jak tam sie sytuacja przedstawia. Czy ktoras z Was chodzi na Nfz i miala wiecej usg po 30 tyg?
Super nic się nie stresuj, na pewno jak go tylko zobaczysz to będziesz w siódmym niebieDziewczynki, ja tak z samego rana szybki post, bo dziś u mnie ważny dzień - jadę pobyć parę godzin z Maluszkiem. Nie powiem, trochę się stresuję, ale liczę na to, że jak Leosia zobaczę, to instynkt macierzyński wygra ze stresem
Trzymajcie się i gratulacje jeszcze raz dla rozpakowanych już Mam, bo nie pamiętam nicków Buziaki
Sent from my RNE-L21 using Forum BabyBoom mobile app
No kurde ja uslyszalam, ze przysluguje mi 3 badania usg na cala ciaze. W sumie mialam wiecej wczesniej tylko teraz tak jakos nie...Ja chodzę na nfz i na każdej wizycie mam usg
Ucałuj go od wszystkich ciotek z forum i powiedz, że czekamy na niegoDziewczynki, ja tak z samego rana szybki post, bo dziś u mnie ważny dzień - jadę pobyć parę godzin z Maluszkiem. Nie powiem, trochę się stresuję, ale liczę na to, że jak Leosia zobaczę, to instynkt macierzyński wygra ze stresem
Trzymajcie się i gratulacje jeszcze raz dla rozpakowanych już Mam, bo nie pamiętam nicków Buziaki
Sent from my RNE-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Też byłam zdziwiona że tak mi robiNo kurde ja uslyszalam, ze przysluguje mi 3 badania usg na cala ciaze. W sumie mialam wiecej wczesniej tylko teraz tak jakos nie...
Niesmiala, to bedzie piekny dzien, a ten stres akurat jest z tych dobrych☺