reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
O kurcze, całe szczęście że u mnie dopiero 30tc się zaczęła skracać i peasar mnie ominął 😁 to tak samo jak dziewczyny mówią, że masaż krocza wykonywany przez położną czasami gorszy ból niż sam poród 😂😂

reklama
Ostatnio pisalals o spojeniu
Jak to się ma do porodu i wogole
Ja się już męczę dość długo moja gin tylko maść mi przepisała i nic poza tym jak ostatnio byłam na kontroli to wzruszyła ramionami i powiedziała eeee przejdzie po porodzie
Ale jak czytam to jakoś nie jest mi do śmiechu bo ja ledwo co z łóżka wstaje
Wiesz w pierwszej ciąży zaczęło mnie boleć po 30tc ale też mówili że to normalne więc nic z tym nie robiłam. Po urodzeniu też mówili że to normalne więc się męczyłam kilka dobrych miesięcy, czasem nie mogłam się nawet przekręcić na łóżku. I zaczęłam szukać. Na początku myśleli, że to rozejście spojenia, bo na rtg tak odczytał dr . Po tk, rezonansie, scyntygrafii okazało się, że jest bardzo duży stan zapalny kości spojenia , który już spowodował bezpowrotne zmiany zwyrodnieniowe. Zapalenie wyleczyłam ale zwyrodnienia kości zostały. ( Liczne bruzdy geody). Mój ortopeda kategorycznie zabronił mi rodzic teraz sn bo mogłabym mieć problem ze wstaniem z łóżka . Wszystko mogłoby się " posypać" . W ciąży można tylko USG zrobić. Może zrob będziesz wiedzieć co tam się dzieje.

Do góry