reklama
AsiaPelasia
Fanka BB :)
O kurcze, całe szczęście że u mnie dopiero 30tc się zaczęła skracać i peasar mnie ominął to tak samo jak dziewczyny mówią, że masaż krocza wykonywany przez położną czasami gorszy ból niż sam poród
Martitta88
Nie, jechałam na żywca@Onka4419 a nie brałaś znieczulenia?
Martitta88
To szacun!!! Też bym chciała być taka silna
karolaka88
Tuz tuz jestem ja 35+1 i nic sie nie zapowiada i na razie niech tak bedzie, bo jeszcze w przyszlym tyg chce do rodziciw na tydzien skoczycja 34+5 jestem tuż za Toba
Onka gratulacje!!!
Gratulacje! Super!A my już poPo porodzie [emoji4]o 13.15 przyszedł na świat [emoji173] 3080 chłopa, długi 53cm[emoji173][emoji16] 35t+2d [emoji7][emoji7]
Sent from my RNE-L21 using Forum BabyBoom mobile app
My dzis po badaniu . 35i4 tc mała waży 2650 ciagle ułożona miednicowo . Termin CC na 17 lipca jeszcze 3 tyg juz odliczam
Ja w czwartek wizyta. Okaże się jak mała ułożona i czy będzie ustalać termin cc
reklama
Kasiula_84
Aktywna w BB
Wiesz w pierwszej ciąży zaczęło mnie boleć po 30tc ale też mówili że to normalne więc nic z tym nie robiłam. Po urodzeniu też mówili że to normalne więc się męczyłam kilka dobrych miesięcy, czasem nie mogłam się nawet przekręcić na łóżku. I zaczęłam szukać. Na początku myśleli, że to rozejście spojenia, bo na rtg tak odczytał dr . Po tk, rezonansie, scyntygrafii okazało się, że jest bardzo duży stan zapalny kości spojenia , który już spowodował bezpowrotne zmiany zwyrodnieniowe. Zapalenie wyleczyłam ale zwyrodnienia kości zostały. ( Liczne bruzdy geody). Mój ortopeda kategorycznie zabronił mi rodzic teraz sn bo mogłabym mieć problem ze wstaniem z łóżka . Wszystko mogłoby się " posypać" . W ciąży można tylko USG zrobić. Może zrob będziesz wiedzieć co tam się dzieje.Ostatnio pisalals o spojeniu
Jak to się ma do porodu i wogole
Ja się już męczę dość długo moja gin tylko maść mi przepisała i nic poza tym jak ostatnio byłam na kontroli to wzruszyła ramionami i powiedziała eeee przejdzie po porodzie
Ale jak czytam to jakoś nie jest mi do śmiechu bo ja ledwo co z łóżka wstaje