reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Przekopałam wszystko nic brak w magazynie A teraz pytałam koleżanki bo ma rodzinke szpitalną heh i mówi że już się nie podaje tylko Wit.D A po 6 miesiącu D3+K2 junior

reklama
No właśnie mi szwagierka też nic nie mówiła o Wit k tylko że podadzą w szpitalu i tyle dlatego moje przerażenie ze jednak trzeba a nie mam 😁

Nieśmiała super wiadomości 🤗 Dziewczyny ja wczoraj byłam na ktg. Wszystko ok. Nic się nie dzieje. Tylko przy okazji sprawdzili że nadal ułożony miednicowo i kazali zapisać się na cc. Termin 25.06 😱 To juz za 2 tygodnie. Dziwne uczucie wiedzieć kiedy i w ogóle że to już tak blisko.🤗 Ps. Upały dla mnie to najgorsze co może być. Zaraz chodzę cała mokra. A w ciąży to juz w ogóle.

Ale wieści, dziewczyny!

@Niesmiala super! Czyli już w przyszłym tygodniu pewnie będziesz miała Leosia w ramionach 🙂🙂🙂

@Gaguś90 z jednej strony może to dziwne znać termin, ale ja bym chyba tak wolała niż nie mieć pojęcia czy poród będzie za tydzień czy za miesiąc... No i dużo Ci już nie zostało, ale będziesz miała już dzidzię! I ukropy już nie będą tak męczyły :)

Tutaj, w Hiszpanii (!), temperatury poniżej 20 stopni i sporo deszczowych dni, ale ja jestem na północy, więc zawsze tutaj chłodniej niż np. w Andaluzji. Ja jestem raczej ciepłolubna, nawet w ciąży i jak były temperatury powyżej 20 stopni, to się lepiej czułam niż teraz, no ale cóż zrobić...

Nieśmiała na tą wiadomość składa się Leosia stan od początku, nic się nie martw- lekarze wiedzą co robią! Wspaniale wiadomości 🥰🥰 już niedługo będziesz mogła go tulić w ramionach! 😍

Dziewczyny, jak żyjecie w te upały? 😂
zamówiliśmy wiatrak, u nas pierwszy upał w nowym mieszkaniu, wczoraj były 34 stopnie po południu, przyznam ze w poprzednim mieszkaniu było uper chłodno całe lato, bydunek z cegy to termoizolacja taka, ze koleżanki jak do mnie przychodziły w najgorętsze dni to pod kocem siedziały :) tu już takiego luksusu niestetty nie mamy, mieszkanie narożne, więc nie da się zrobić przeciągu na przestrzał, ale będziemy się sztucznym wiatrem ratować :)

Nieśmiała super wiadomości 🤗 Dziewczyny ja wczoraj byłam na ktg. Wszystko ok. Nic się nie dzieje. Tylko przy okazji sprawdzili że nadal ułożony miednicowo i kazali zapisać się na cc. Termin 25.06 😱 To juz za 2 tygodnie. Dziwne uczucie wiedzieć kiedy i w ogóle że to już tak blisko.🤗 Ps. Upały dla mnie to najgorsze co może być. Zaraz chodzę cała mokra. A w ciąży to juz w ogóle.
2 tygodnie to naprawdę blisko :) to strach i ekstytacja w jednym :)

w ten dzień to akurat mam wizytę i dowiem się czy mała się odwróciła czy ustalamy termin cc🙈

A ja na wpół leżę, przy wiatraczku z butlą wody i wywalonym bębnem i chłodzę małego:D:D:D Po południu idziemy na chrzciny do znajomych i mam nadzieje, że w lokalu będzie dobra klima, bo nie wiem jak inaczej to wytrzymam...
Pewnie będzie :) udanej imprezy!

A my zaraz jedziemy na działkę do teściów, tyle że działka jest 40 km stąd 🙈 ciężko znoszę ostatnio podróże samochodem. Jest mi niewygodnie siedzieć , mały mnie kopie (bo chyba nie lubi jeździć) no i mam chorobę lokomocyjną gorszą niż przed ciążą, ale się poświęcam raz w tygodniu, żeby mąż się zobaczył z ukochanymi rodzicami 😁 a Wy jak znosicie jazdy samochodem? Bez problemów czy tak jak ja?

reklama
Do góry