reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

Jest pięknie, wiadomości z wczoraj mnie uskrzydliły :)
Leoś jest już w łóżeczku i jak tak dalej pójdzie to po niedzieli będą myśleć o wypisaniu Maluszka do domku :)
Ciesze się niemiłosiernie, ale z tyłu głowy mam: Kurde przecież to wczesniak, więc dobrze by było jakby jeszcze troszkę poleżał, bo wczesniaki nieobliczalne są - dziś ok, a jutro może być gorzej. Z trzeciej strony myślę sobie: lekarze, chyba wiedzą co robią hihi :)
Także u mnie radość, radość, radość! :)
Pozdrawiam! :)

Sent from my RNE-L21 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Nieśmiała na tą wiadomość składa się Leosia stan od początku, nic się nie martw- lekarze wiedzą co robią! Wspaniale wiadomości 🥰🥰 już niedługo będziesz mogła go tulić w ramionach! 😍

Dziewczyny, jak żyjecie w te upały? 😂

Nieśmiała na tą wiadomość składa się Leosia stan od początku, nic się nie martw- lekarze wiedzą co robią! Wspaniale wiadomości [emoji3059][emoji3059] już niedługo będziesz mogła go tulić w ramionach! [emoji7]

Dziewczyny, jak żyjecie w te upały? [emoji23]
U nas do wczoraj było zimno (mieszkam nad morzem), ale dziś zapowiada się piękna pogoda! :)

U nas do wczoraj było zimno (mieszkam nad morzem), ale dziś zapowiada się piękna pogoda! :)
Ale cudowne wiadomości! Silny chłopak 💪
Pochwal się nim koniecznie! Czekamy na fotki.

Wszyscy ruszyli nad morze a W Pozku wczoraj ukrop. Najgorsza ta wilgoc 69%.
Fota z wczorajszego wieczora

Załączniki

• IMG_20200612_231805.jpg
    IMG_20200612_231805.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 64
Niesmiala: superrr wieści dużo zdrówka tak jak dziewczyny pisały lekarze wiedzą co robią 8-)
Heyy dziewczyny mam problem bo nigdzie nie można dostać witaminy K dla noworodków:-(( czy tylko w moich śląskich rejonach nie ma

Niesmiala: superrr wieści dużo zdrówka tak jak dziewczyny pisały lekarze wiedzą co robią 8-)
Heyy dziewczyny mam problem bo nigdzie nie można dostać witaminy K dla noworodków:-(( czy tylko w moich śląskich rejonach nie ma
Nawet nie wiedziałam że ją trzeba... Myślałam że podają w szpitalu i to tyle co do Wit k. 😱

reklama
Do góry