Tak, do mleka. Jakoś nie jestem przekonana do tej mikrofali kurcze... Czyli podgrzewacze też nie za bardzo?W jakim celu chcesz używać podgrzewacza? Do swojego mleka? To lepsza kąpiel wodna. Mi podgrzewacz zawsze grzał tak,że się robił wrzątek i musiałam studzić [emoji35] a słoiki potem grzalam w mikrofalówce normalnie
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Mleka w mikrofali absolutnie bym nie podgrzewała, tylko tak jak pisałam, w kąpieli wodnej
Mleka w mikrofali absolutnie bym nie podgrzewała, tylko tak jak pisałam, w kąpieli wodnej
Dziękuję Ci, w takim razie wstrzymuję się póki co z zakupem podgrzewacza :*
Ja używałam przy dwójce i teraz też zamierzam. Firmę miałam zawsze jakąś tanią natomiast ważne było żeby podgrzewacz miał funkcję w domu i w samochodzie. Bardzo nam to było przydatne w podróżach. Co do ustawiania temperatury to faktycznie ta na 40 st była według mnie za mocna więc po prostu pokrętło w dół i ustawiałam na taką temp jaką uważałam za dobrą. Teraz mam firmę sisi baby ale zepsuła się opcja samochodowa i pewnie trzeba będzie kupić nowy jak będziemy już jeździć na wycieczkiDziewczyny, czy macie jakieś doświadczenie w kwestii podgrzewaczy do butelek? Wiem że będę musiała się w taki zaopatrzyć, ale zupełnie nie mam pojęcia który. Czytałam o Philips Avent i Nanobebe, czy mogłybyście mi doradzić?
Betty93
Fanka BB :)
Obiecałam Wam wrzucić zdjęcia wózka jak już go złożymy - w końcu mieliśmy czas. [emoji28]
W słońcu cudownie się mieni.
Fotelik mamy w taki sam wzór, ale M. już zdążył zamontować go w samochodzie, więc zdjęcia nie mam. [emoji85]
Teraz tylko się zastanawiam jaką torbę do niego kupić. [emoji848]
Fotelik mamy w taki sam wzór, ale M. już zdążył zamontować go w samochodzie, więc zdjęcia nie mam. [emoji85]
Dokładnie też jestem zdania że najpierw muszę zapoznać się ze swoim maluszkiem i zobaczyć w czym będzie czuła się najlepiej. Spakowałam do torby różne ubranka na długi rękaw i krótki bo sama nie wiem jak ubrać dziecko. Zresztą zobaczę co położna powie na temat ubrania dziecka na wyjście ze szpitala.Najpierw zobaczę, jakie dziecko mi się urodzi - czy ciepłolubne, zimnolubne, kocykolubne itd. i wtedy będę ubierać i na bieżąco sprawdzać, czy jest ok.
Wow wozek przeuroczyObiecałam Wam wrzucić zdjęcia wózka jak już go złożymy - w końcu mieliśmy czas. [emoji28]
Zobacz załącznik 986618Zobacz załącznik 986619
reklama
PaulaK90
Zaciekawiona BB
Dziewczyny czy macie zalecenie udać się do psychologa? Na ostatniej wizycie ginekolog powiedział mi że weszło nowe rozporządzenie i trzeba mieć papierek o odbytej wizycie:/
I czy powtarzałyście teraz pod koniec badania np. HBs?
Nie wiem też czy do anestezjologa wystarczy mi badanie ATTP bo potrzebne jest badanie układu krzepnięcia krwi. Jak jest u Was?
I czy powtarzałyście teraz pod koniec badania np. HBs?
Nie wiem też czy do anestezjologa wystarczy mi badanie ATTP bo potrzebne jest badanie układu krzepnięcia krwi. Jak jest u Was?