reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Dziewczyny czy macie zalecenie udać się do psychologa? Na ostatniej wizycie ginekolog powiedział mi że weszło nowe rozporządzenie i trzeba mieć papierek o odbytej wizycie:/

I czy powtarzałyście teraz pod koniec badania np. HBs?
Nie wiem też czy do anestezjologa wystarczy mi badanie ATTP bo potrzebne jest badanie układu krzepnięcia krwi. Jak jest u Was?
Wypelnialam ankiete tylko, nikt mnie nie kierowal do psychologa. Po porodzie bedzie jeszcze jedna ankieta. Z badan powtarzalam tylko hiv.

reklama
Hmmm Mnie też nikt nie mówił, że psychologa mam zaliczyć.

I też powtarzałam tylko HIV. Chyba. Przyznam szczerze, że jest to chyba jedyny skrót, który wiem, co oznacza. Reszta skrótów to badania krzaki. :)

Hej, Ja po dzisiejszej wizycie 36+4 doktorek nic nie wspominał o psychologu, Lili z wagą 2860, kolejna wizyta za tydzień. Co do powtarzania badań to miesiąc temu przy ktg miałam morfologia, mocz, HIV, HCV, hbsag, i badanie w kierunku nosicielstwa str. Agalactiae.

Hejka. Ja o psychologu też nic nie słyszałam. A co do badań to miałam 2tygodnie temu pobierany wymaz na GBS. Jutro mam popo wizytę u gina to może jeszcze da mi na jakieś powtórki.

1780D74D-E1B8-4F85-A1F9-56AB7C37F85A.jpeg

Amelka
397A2376-778F-4FC6-9A90-401EFF449E64.jpeg

Natalka
Urodzone 16.06.2019 czyli spod znaku bliźniąt

Mało się nie przekręciłam dobrze że mąż nie opuścił mnie nawet na sek. Dwukrotnie przetaczali mi krew, a potem operowali.

reklama
Do góry