reklama
Aguu
Fanka BB :)
Zalezy jak sie mlode ulozy. Czasem tak.Dziewczyny a odczuwacie bóle krocza? Ja od kilku dni mam taki dziwny ból... Jestem 35+4 .
Myslniczek
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Czeka was 6tygodniowy okres, co tu się dziwić, że boli jak na okres [emoji23]
Dziewczyny a odczuwacie bóle krocza? Ja od kilku dni mam taki dziwny ból... Jestem 35+4 .
Nic takiego nie czuję ale jak widać każda czuje jakieś różne bole.
Najlepiej zapytac lekarza dla świętego spokoju
netka.
Dziewczyny a odczuwacie bóle krocza? Ja od kilku dni mam taki dziwny ból... Jestem 35+4 .
Tak, czuję codziennie, od trzech miesięcy...
Byłam na wizycie, 34+6, 2850.
Mała przypakowała w 6 dni 450 gr.
Ale to dobrze, bo rozwarcie na 1,5 cm.
Byłam u wyluzowanego dr, więc następną zaplanował za 3 tygodnie..
W poniedziałek mam u tego właściwego i zobaczę, co dalej.
A ja mimo pogody mam straszne gastro wypijam tyle wody, że mąż nie nadąża przynosić, a jedzenie kupione na tydzień starcza mi najwyżej na dwa dni i mimo upału chce mi się wszystkiego! Ale tłumaczę sobie, że Synek teraz najbardziej rośnie to muszę jeść, na razie mam 9kg +, więc przez 6 tygodni mam nadzieje, że nie dobije jeszcze 5
a odnośnie bóli na razie u mnie nic się nie dzieje, jest to najlepszy okres ciąży, bo właśnie mam spokój. Ale czytając Was trochę się stresuje, co mnie czeka
a odnośnie bóli na razie u mnie nic się nie dzieje, jest to najlepszy okres ciąży, bo właśnie mam spokój. Ale czytając Was trochę się stresuje, co mnie czeka
Myslniczek
My po wizycie.
Okruszek ma niecale 2300 gram.
Ale wszystko wporzadku. Nastepna wizyta za 2 tyg.
Ja na plusie mam jakies 12 kg.
Okruszek ma niecale 2300 gram.
Ale wszystko wporzadku. Nastepna wizyta za 2 tyg.
Ja na plusie mam jakies 12 kg.
netka.
A może któraś przytyła już jak jak w granicach 18-20 kg? mi najwiecej poszło w górę biust, brzuch i ramiona, w spodnie wszystkie wejdę sprzed ciąży chociaż wiadomo ze w brzuszku nie dopne
Niechlubnie zgłaszam się ja +18,5 kg.
U mnie odwrotnie, tj. dupka, nogi, brzuch i biust.
reklama
wszystkozajete
Moderatorka
Ja mam +15kg. Pierwszą ciąże zakończyłam +16kg, a tu jeszcze miesiąc został. I to pod warunkiem, że dziewczyna nie postanowi siedzieć do 42tc..