reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Dziewczyny a odczuwacie bóle krocza? Ja od kilku dni mam taki dziwny ból... Jestem 35+4 .

Tak, czuję codziennie, od trzech miesięcy... :blink:

Byłam na wizycie, 34+6, 2850.
Mała przypakowała w 6 dni 450 gr.:sorry2:
Ale to dobrze, bo rozwarcie na 1,5 cm. ;-) ;)
Byłam u wyluzowanego dr, więc następną zaplanował za 3 tygodnie..
W poniedziałek mam u tego właściwego i zobaczę, co dalej.

A ja mimo pogody mam straszne gastro :oops: wypijam tyle wody, że mąż nie nadąża przynosić, a jedzenie kupione na tydzień starcza mi najwyżej na dwa dni ;) i mimo upału chce mi się wszystkiego! Ale tłumaczę sobie, że Synek teraz najbardziej rośnie to muszę jeść, na razie mam 9kg +, więc przez 6 tygodni mam nadzieje, że nie dobije jeszcze 5 ;)
a odnośnie bóli na razie u mnie nic się nie dzieje, jest to najlepszy okres ciąży, bo właśnie mam spokój. Ale czytając Was trochę się stresuje, co mnie czeka ;)

A może któraś przytyła już jak jak w granicach 18-20 kg? :p mi najwiecej poszło w górę biust, brzuch i ramiona, w spodnie wszystkie wejdę sprzed ciąży chociaż wiadomo ze w brzuszku nie dopne

reklama
Ja mam +15kg. Pierwszą ciąże zakończyłam +16kg, a tu jeszcze miesiąc został. I to pod warunkiem, że dziewczyna nie postanowi siedzieć do 42tc..

Do góry