slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Ja czuję. Taki mnie właśnie dziś obudził.Dziewczyny, czy czujecie w tych końcowych tygodniach bóle podbrzusza jak na okres ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja czuję. Taki mnie właśnie dziś obudził.Dziewczyny, czy czujecie w tych końcowych tygodniach bóle podbrzusza jak na okres ?
Hej @Si.Kat fajnie, ze sie odezwałaś.Ja caly czas myślę ze to czekanie, cierpliwość twoja przyniesie pozytywny rezultat.Z tym usg to naprawde robienie go co tydzień wieksze moze narobić szkody niz korzysci- jesli chodzi o wage.Co 2 tyg.to juz cos mozna stwierdzić.Ktg coraz lepiej, bedzie dobrze.Rozmawiaj z Melasia, przutulaj brzuszek, opowiadaj jej wszystko.Ja ciagle gadalam z bliźniakani, a teraz taki bieg, ze az zaluje.Nie mam czasu tak nacieszyc sie ciaza, nie mam zdjec z brzuszkiem, wszystko tak przeleci.Jakbym lezala wiecej z nakazu lekarza to moze wtedyDziewczyny u mnie bez zmian, nadal mamy cierpliwie czekać. Nada glukoza i zastrzyki przeciwzakrzepowe. Mała w brzuszku szaleje, zapewne to ta glukoza, brzuszek optycznie większy, ale leżę tu dwa tyg, zero ruchu i sporo jem. Ktg wychodzi coraz lepiej, ale waga Melasi nadal w granicach 1300... -+ 500 g oby jednak na +.
Psychicznie ciagle słabo w sumie to siadłam całkowicie..
Muszę nadrobić wasze posty. Buziaki :*
Hahaha, rozbawiles mnie z tym arbuzem ale w sumie jak spojrzę u siebie na dół to widzę to samo piłka tudzież arbuz już ponad 10 kg i niestety ma swoje apetyciki ale staram się nie kusic chociażby słodyczami bo wiem że to mu nie służy a inne rzeczy no limit a co! potem człowiek będzie się martwiłCzasami może to być trudne jak ma się w domu 10 kg arbuza.
Ja na razie boli nie czuje, ale ja mam jeszcze 6 tygodni do ptp.
Właśnie zastanawiałam się jaki może być powód tego bólu. Może Ty wiesz z czym to wiązać ? Myślałam na początku może o upałach ? Bo jestem dopiero w 35 TC więc jeszcze trochę czasu mi jeszcze zostałoJa czuję. Taki mnie właśnie dziś obudził.
HaTo naprawde mówiła o arbuzie takim do zjedzenia który ma 10 kg [emoji14]Hahaha, rozbawiles mnie z tym arbuzem ale w sumie jak spojrzę u siebie na dół to widzę to samo [emoji14] piłka tudzież arbuz już ponad 10 kg i niestety ma swoje apetyciki [emoji14] ale staram się nie kusic chociażby słodyczami bo wiem że to mu nie służy a inne rzeczy no limit a co! potem człowiek będzie się martwił
Właśnie zastanawiałam się jaki może być powód tego bólu. Może Ty wiesz z czym to wiązać ? Myślałam na początku może o upałach ? Bo jestem dopiero w 35 TC więc jeszcze trochę czasu mi jeszcze zostało
Nie mam pojęcia. U mnie 36+4 dokladnie ale wczoraj byłam na wizycie i wszystko ok, jedynie szyjki już prawie nie mam ale to raczej przez skurcze. Nie wiem może hormony?Hahaha, rozbawiles mnie z tym arbuzem ale w sumie jak spojrzę u siebie na dół to widzę to samo [emoji14] piłka tudzież arbuz już ponad 10 kg i niestety ma swoje apetyciki [emoji14] ale staram się nie kusic chociażby słodyczami bo wiem że to mu nie służy a inne rzeczy no limit a co! potem człowiek będzie się martwił
Właśnie zastanawiałam się jaki może być powód tego bólu. Może Ty wiesz z czym to wiązać ? Myślałam na początku może o upałach ? Bo jestem dopiero w 35 TC więc jeszcze trochę czasu mi jeszcze zostało
U mnie tak bóle są od 31 tc, zwykle w nocy ale tez nie codziennieDziewczyny, czy czujecie w tych końcowych tygodniach bóle podbrzusza jak na okres ?
Ja mam od kilku dni, zazwyczaj jeśli dłużej stoję, np. robiąc obiad. Jak troche posiedzę, poleżę to przechodzi. Dziś wizyta, zapytam o te bóle.Dziewczyny, czy czujecie w tych końcowych tygodniach bóle podbrzusza jak na okres ?