AjahiS
Fanka BB :)
To tak jak u mnie :-) najwięcej w uda poszło bo już na nie patrzeć nie mogę:-)Niechlubnie zgłaszam się ja +18,5 kg.
U mnie odwrotnie, tj. dupka, nogi, brzuch i biust.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To tak jak u mnie :-) najwięcej w uda poszło bo już na nie patrzeć nie mogę:-)Niechlubnie zgłaszam się ja +18,5 kg.
U mnie odwrotnie, tj. dupka, nogi, brzuch i biust.
Dziewczyny a jak wsparcie Waszych bliskich w tej końcówce?Macie jakas pomoc, a moze nie potrzebujecie i jest Wam dobrze? Moj maz sie zachowuje tak zebym za wszelka cene byla aktywna.No fajnie, ale teraz jak mnie dopadl ten bol w odcinku krzyżowo- lędzwioeym to jest mi przykro ze tak mnie nie rozumie.. Najwyzej ktoregos dnia nie wstane i bedzie musial organizować sie sam ze wszystkim:/ Sorki za te zale, to chyba nie odpowiedni może watek...Chyba hormony szaleja, brak mi takiej czułosci, przytulenia i zrozumienia ,ze chodze jak kaleka.
Dzisiaj bylam w takiej przychodni u fizjoterapeutki i po zbadaniu, szczegołowym wywiadzie okazalo sie ze to nie rwa kulszowa, tylko tam gdzie sie styka kosc biodrowa z krzyżową cos sie zablokowało. Przeszlam cos ala masaż , uciskanie, ugniatanie i mi załozono takie specjalne plastry tzw Taiping( pisze jak sie czyta). Było mi o niebo lepiej po tym wszystkim, ale mialam sie dzisiaj oszczedzac i nic z tego nie wyszlo. Znowu robota przy dzieciach, zakupy i teraz jak siedze to mnie nawet boli :/
Dacie rade trzynajcie sie jak najdłużej :*Właśnie odpięli od pompki po 24 hZobacz załącznik 985508
Teraz zaczyna się obserwacja. Już nic więcej na skurcze nie poradzą. W sob zaczynam 34 tc. Może przyjdzie rodzić.
Mężu codziennie rano i wieczorem przywozi śniadanie, obiadek, przekąski uff
Właśnie odpięli od pompki po 24 hZobacz załącznik 985508
Teraz zaczyna się obserwacja. Już nic więcej na skurcze nie poradzą. W sob zaczynam 34 tc. Może przyjdzie rodzić.
Mężu codziennie rano i wieczorem przywozi śniadanie, obiadek, przekąski uff
Dzieki za slowa wsparcia i otuchy..Ty jeszcze pracujesz zawodowo, to juz w ogóle Cie podziwiam.A ja tu narzekamJustella Może porozmawiaj z mężem, ze to już końcówka ciąży i nie bardzo dajesz już radę? Niech weźmie na siebie cześć obowiązków. Po co Ty masz zakupy robić jak to akurat jest on w stanie zrobić? Mój mąż raczej rozumie, widzi, jak się mecze z niektórymi rzeczami i raczej nie pozwala mi na jakieś bohaterskie akcje typu wyszorowanie łazienki. Ale ja jeszcze ciagle do pracy chodzę wiec może tez dlatego dba, żebym w domu dużo nie musiała robić. Tak czy siak uważam, ze wsparcie ze strony męża się należy i jak on nie widzi lub nie rozumie to trzeba wyjaśnić, krzyknąć lub dać kopa w pupcie.
Kochana, faceci do zbyt domyślnych chyba niestety nie należą i wszystko najlepiej wykładać im jak kawa na ławę.Dziewczyny a jak wsparcie Waszych bliskich w tej końcówce?Macie jakas pomoc, a moze nie potrzebujecie i jest Wam dobrze? Moj maz sie zachowuje tak zebym za wszelka cene byla aktywna.No fajnie, ale teraz jak mnie dopadl ten bol w odcinku krzyżowo- lędzwioeym to jest mi przykro ze tak mnie nie rozumie.. Najwyzej ktoregos dnia nie wstane i bedzie musial organizować sie sam ze wszystkim:/ Sorki za te zale, to chyba nie odpowiedni może watek...Chyba hormony szaleja, brak mi takiej czułosci, przytulenia i zrozumienia ,ze chodze jak kaleka.
Dzisiaj bylam w takiej przychodni u fizjoterapeutki i po zbadaniu, szczegołowym wywiadzie okazalo sie ze to nie rwa kulszowa, tylko tam gdzie sie styka kosc biodrowa z krzyżową cos sie zablokowało. Przeszlam cos ala masaż , uciskanie, ugniatanie i mi załozono takie specjalne plastry tzw Taiping( pisze jak sie czyta). Było mi o niebo lepiej po tym wszystkim, ale mialam sie dzisiaj oszczedzac i nic z tego nie wyszlo. Znowu robota przy dzieciach, zakupy i teraz jak siedze to mnie nawet boli :/