reklama
wszystkozajete
Moderatorka
Lovelę w kapsułkach miałam przy synu i teraz też zamówię.
Spokojnie Kochana, jeszcze zdarzysz wszystko poprac i pięknie poukładać ładna pogoda chyba się właśnie powoli rozkręca więc pranie Ci wyschnie w trymigaU Nas tez Lovela,ale jeszcze jestem przed praniem Miałam to zrobić w tym tyg, ale chyba się nie uda. My zostajemy w szpitalu niestety, moje ciśnienie skacze, raz 150 a raz 110, także musza je unormować, bo takie skoki są niezdrowe dla dzieciątka, zwiększyli częstotliwość ktg z 2 na 3. Także leżymy, odpoczywamy i obserwujemy conajmniej do poniedziałku.
A co do ciśnienia to też myślę że to stres/ emocje. Mi też zawsze w przychodni skacze do wartości 140-150 a w domku idealne ale co racja to rqcks, skoki podobno są niebezpieczne i dla nas i naszych maleństw ale ze spokojem, jesteś teraz w dobrych rękach.
Odpoczywajcie Dziewczyny i pomyślcie lepiej co będziecie robiły jak wrócicie juz do domku )))
Myslniczek
Fanka BB :)
Ahhh te ciśnienie.U Nas tez Lovela,ale jeszcze jestem przed praniem Miałam to zrobić w tym tyg, ale chyba się nie uda. My zostajemy w szpitalu niestety, moje ciśnienie skacze, raz 150 a raz 110, także musza je unormować, bo takie skoki są niezdrowe dla dzieciątka, zwiększyli częstotliwość ktg z 2 na 3. Także leżymy, odpoczywamy i obserwujemy conajmniej do poniedziałku.
Odpoczywaj :* dla małej warto
Kurcze, ciężko wybór z tymi materacami. My też się dużo zastanawialiśmy a ostatecznie padł wybór na Ikea Skonast a to z racji że jak kupowaliśmy łóżeczko to stwierdzilismy że nie będziemy kombinować specjalnie.Też mam proszek i płyn z Loveli.
Dziewczyny, czy taki materac będzie ok? Pytam, bo jest wiele materacy, a rozstrzał cenowy za to samo jest ogromny...
Zobacz załącznik 980143
Faktycznie wybór jest olbrzymi. Ekspertem się nie czuję ale od znajomych co mają dzieci słyszałam żeby przede wszystkim nie miał sprężyn i nie był za cienki. Myślę że 8-10 cm jest ok. No i jak ze wszystkim zeby cena nie była jakaś najnizsza z możliwych - i będzie dobrze
Myslniczek
I zeby nie miał gryki
Cześć dziewczyny. Ale mnie tu dawno nie było. Czasami was podczytuję ale tak jakoś nie mam weny twórczej do pisania. U mnie na liczniku 34tydz i 2 dni. W środę mam wizytę trochę się denerwuję bo mała w 32tyg.ważyła 2800. Lekarz mówił że za dużo i jej waga odpowiada 36tyg. Poza tym ktg bardzo dobre, przepływy też. Co do mnie to mam bardzo ogromny brzuch, jest mi bardzo ciężko. Bolą biodra,miednica i kręgosłup, samopoczucie fatalne. Przytyłam 17 kg ale wcale po mnie tego nie widać,wszystko weszło w brzuszek. Wszystko dla dziecka mam już kupione, nawet torba do szpitala spakowana. Życzę wam zdrówka. Myślę że przed porodem jeszcze się odezwę. Całuski.
Betty93
Też mam proszek i płyn z Loveli.
Dziewczyny, czy taki materac będzie ok? Pytam, bo jest wiele materacy, a rozstrzał cenowy za to samo jest ogromny...
Zobacz załącznik 980143
Ja polecam materac lateksowy od Hevea. Dobry stosunek ceny do jakości.
Ciuszki od zawsze piorę w Loveli - pięknie pachnie i super dopiera zabrudzenia.
@Si.Kat @Myslniczek Dziewczyny, jak tam?
Ciśnienie i skurcze już się uspokoiły? [emoji5]
Myslniczek
Jest lepiej. Ale ciagle sa.Ja polecam materac lateksowy od Hevea. Dobry stosunek ceny do jakości.
Ciuszki od zawsze piorę w Loveli - pięknie pachnie i super dopiera zabrudzenia.
@Si.Kat @Myslniczek Dziewczyny, jak tam?
Ciśnienie i skurcze już się uspokoiły? [emoji5]
Lekarz kaze lezec na boku i nie dotykać brzucha.
reklama
Betty93
Jest lepiej. Ale ciagle sa.
Lekarz kaze lezec na boku i nie dotykać brzucha.
Z tym niedotykaniem brzucha to u mnie byłby problem bo ja już to robię odruchowo. No ale jak trzeba to bardziej się o tym myśli. Dobrze, że jest choć maleńka poprawa. :*