reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Hej, mi wyszło ze powinnam przytyć ok 16 kg, chciałam zamknąć się w 15kg, ale boje się ze przekroczę i 15 i nawet to 16 :)Poki co jest 8+.

Ja miałam imię dla syna :) Leon,ale będzie Melania :)
Robert ładne, mało spotykane wśród dzieci, mi się dobrze kojarzy:)

Hej, mi wyszło ze powinnam przytyć ok 16 kg, chciałam zamknąć się w 15kg, ale boje się ze przekroczę i 15 i nawet to 16 :)Poki co jest 8+.

Melania super :)

Ja mam plus 7.

U mnie będzie Leon, lub Leonard [emoji4] Właśnie sąsiadka tak nazwała swojego psa, głupia pipa [emoji35] [emoji23]

Ja myślę, że nie powinnyscie przeliczać tego w ten sposob. Na pewno to zalezy od kobiety i w trzecim trymestrze jak już bedzie ciezko mozliwe są obrzeki itp. Ale ogolnie organizm potrzebuje wiecej kalorii (dietetyczka kazala mi zwiekszyc o całe 300). A patrząc po moich poprzednich ciążach to w tym trzecim trymestrze tyłam najmniej. Właściwie tyle co dzieci przybierały. Ja planuje przytyć max.10kg. Z synem miałam 12, z córką 6. Teraz ta cukrzyca i nie wiem czego się spodziewac. Narazie nie przybieram,tyle tylko co przybylo na poczatku, podejrzewam że glownie woda w organizmie, wiadomo wiecej krwi, dziecko ma prawie kilogram, lozysko waży... Mam nadzieje, że będzie łatwiej zrzucić, skoro już nie mogę jeść pączków :)

Super, ze po wizycie ok. Abi to skrót czy całe imię?? Brzmi fajnie i tajemniczo :)
Leon i Leonard bardzo podobnie, ale oba super, sąsiadka się nie przejmuj pfiii głupia!

reklama
Hahah! A później sam wybierze imię, które będzie mu się podobało? :)
Jakie imiona wchodzą u Was w grę? :)

szczerze? To na razie chyba żadne. Co ja jakieś proponuje to mu się nie podoba, a jak on coś powie to już w ogóle z kosmosu ;) słyszała któraś z Was imię Świętopeł? No właśnie ja też nie, dopóki mój B. nie zaczął przeglądać stron z dostępnymi imionami. Albo Kalasanty. On chyba sprawdza cierpliwość kobiety w ciąży :)

Do góry