slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Nie martw się, po pół roku przyznają mu z urzędu [emoji23]My z mężem jak zawsze mamy problem ze wspólną decyzją i nasz syn będzie do 5 roku życia bezimienny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie martw się, po pół roku przyznają mu z urzędu [emoji23]My z mężem jak zawsze mamy problem ze wspólną decyzją i nasz syn będzie do 5 roku życia bezimienny
Melania superHej, mi wyszło ze powinnam przytyć ok 16 kg, chciałam zamknąć się w 15kg, ale boje się ze przekroczę i 15 i nawet to 16 Poki co jest 8+.
Ja miałam imię dla syna Leon,ale będzie Melania
Robert ładne, mało spotykane wśród dzieci, mi się dobrze kojarzy
U mnie będzie Leon, lub Leonard [emoji4] Właśnie sąsiadka tak nazwała swojego psa, głupia pipa [emoji35] [emoji23]Hej, mi wyszło ze powinnam przytyć ok 16 kg, chciałam zamknąć się w 15kg, ale boje się ze przekroczę i 15 i nawet to 16 Poki co jest 8+.
Ja myślę, że nie powinnyscie przeliczać tego w ten sposob. Na pewno to zalezy od kobiety i w trzecim trymestrze jak już bedzie ciezko mozliwe są obrzeki itp. Ale ogolnie organizm potrzebuje wiecej kalorii (dietetyczka kazala mi zwiekszyc o całe 300). A patrząc po moich poprzednich ciążach to w tym trzecim trymestrze tyłam najmniej. Właściwie tyle co dzieci przybierały. Ja planuje przytyć max.10kg. Z synem miałam 12, z córką 6. Teraz ta cukrzyca i nie wiem czego się spodziewac. Narazie nie przybieram,tyle tylko co przybylo na poczatku, podejrzewam że glownie woda w organizmie, wiadomo wiecej krwi, dziecko ma prawie kilogram, lozysko waży... Mam nadzieje, że będzie łatwiej zrzucić, skoro już nie mogę jeść pączkówHej, mi wyszło ze powinnam przytyć ok 16 kg, chciałam zamknąć się w 15kg, ale boje się ze przekroczę i 15 i nawet to 16 Poki co jest 8+.
Po wizycie, wszystko jest w porządku. Nasza Abi waży już 511g. 22t2d i 2kg do przodu.Też za każdym jednym razem
Nie przejmuj się , główka do góra ! Na pewno wszystko jest ok dawaj znać jak będziesz po wizycie
Super ze wszystko dobrzePo wizycie, wszystko jest w porządku. Nasza Abi waży już 511g. 22t2d i 2kg do przodu.
Hahah! A później sam wybierze imię, które będzie mu się podobało?
Jakie imiona wchodzą u Was w grę?