slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Ja to bym przygarnęła te kilogramy... Z przyjemnością, gdybym mogła jeść jak normalny człowiek [emoji23] a tu jeszcze 3 miesiące diety...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jak tak licze to tez mniej wiecej tyle [emoji14] ał az mnie to zabolalo xpW takim tempie wyliczyłam sobie że skończę na 15+ a Ty? Chcialabym chociaż te 12 xd
Ale nie martwmy się. Uda się zrzucić (mam nadzieję). Z córką przytyłam 12 kg a w ciągu pół roku spadło mi 25.No jak tak licze to tez mniej wiecej tyle [emoji14] ał az mnie to zabolalo xp
Ja chcialam przytyc max 10 ;p ale wiem ze jak jestem malutka i chuda to będzie więcej .Ale nie martwmy się. Uda się zrzucić (mam nadzieję). Z córką przytyłam 12 kg a w ciągu pół roku spadło mi 25.
Na pewno się uda. Chciałam nie przekroczyć 60 kg ale nie uda się na pewno. A Ty chyba spokojnie.Ja chcialam przytyc max 10 ;p ale wiem ze jak jestem malutka i chuda to będzie więcej .
Nigdy nie mialam problemów z wagą wiec mam nadzieje ze to zgubie
Ja zeby miec 60 to musiałabym miec 20 kg na plus xpNa pewno się uda. Chciałam nie przekroczyć 60 kg ale nie uda się na pewno. A Ty chyba spokojnie.
Drobniutka jesteśJa zeby miec 60 to musiałabym miec 20 kg na plus xp
Bardzo [emoji14]Drobniutka jesteś
To masz komfortową sytuacjęBardzo [emoji14]
Z wyliczeń dla mojego bmi wychodzi ze kolo 16 kilo moge przytyc [emoji14]
Haha to jeszcze z 9 w gore [emoji14]To masz komfortową sytuację