reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja to bym przygarnęła te kilogramy... Z przyjemnością, gdybym mogła jeść jak normalny człowiek [emoji23] a tu jeszcze 3 miesiące diety...

Oddam swoje! Weszłam na dwucyfrowy naddatek już [emoji85]

Ja znowu w LuxMedzie, w którym rano spędziłam 2,5h. Czekam na usg i obsuwa. Młodego wzięłam ze sobą, przerzuciłam ojcu pod przychodnią razem z psem i pojechali na spacer.

reklama
Cześć dziewczyny! Macie już wybrane imiona dla swoich synów? Co sądzicie o imieniu Robert? Jakie budzi w Was odczucia? :) Szukam jakiegoś normalnego imienia, myślałam też nad Jakubem, ale trochę zniechęca mnie to, że teraz to bardzo popularne imię...

Cześć dziewczyny! Macie już wybrane imiona dla swoich synów? Co sądzicie o imieniu Robert? Jakie budzi w Was odczucia? :) Szukam jakiegoś normalnego imienia, myślałam też nad Jakubem, ale trochę zniechęca mnie to, że teraz to bardzo popularne imię...
Robert ładnie, mi się podoba. Jakub też fajnie, pamiętaj że Twoj syn będzie jedyny w swoim rodzaju, chocby obok było i 10 innych z tym samym imieniem :) Mój będzie Hubert :)

Robert ładnie, mi się podoba. Jakub też fajnie, pamiętaj że Twoj syn będzie jedyny w swoim rodzaju, chocby obok było i 10 innych z tym samym imieniem :) Mój będzie Hubert :)

Huberta też brałam pod uwagę, w sumie to podobne do Roberta :)
Oczywiście, że będzie jedyny, nawet gdyby był Kubą :) Jednak nie chciałabym, aby na mój okrzyk "Kuba" odwracalo się też dziesięciu innych Jakubów w piaskownicy ;)

reklama
Do góry