reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Super, ze po wizycie ok. Abi to skrót czy całe imię?? Brzmi fajnie i tajemniczo :)
Leon i Leonard bardzo podobnie, ale oba super, sąsiadka się nie przejmuj pfiii głupia!
Abi to skrót od Abigail. Imię dla córeczki było dla nas ogromnym wyzwaniem i końcem końców oboje po prostu poczuliśmy, że Abi to jest to. :) W większości było tak, że imię podobało się tylko jednemu z nas. Bądź jest już w najbliższej rodzinie. Dla chłopca mieliśmy więcej wariantów: Mikołaj, Alan, Franciszek, albo Aleksander :)

reklama
Widzę, że wybranie imienia dla synka nie tylko dla Nas jest problematyczne.
My ostatecznie wahamy się pomiędzy Aleksandrem a Leonardem. Z Aleksandrem boimy się tego, że w zeszłym roku to było piąte najczęściej nadawane imię... Na Leonarda każdy robi wielkie oczy, ale Nas urzekło. ☺️ I tak się zastanawiamy od stycznia...

Dziewczyny, gratuluje zakupów. Śliczne rzeczy kupilyscie :)
Ahhh, widzę że już nieźle się rozkrecamy z wyprawka :p
Czy macie już kołderkę? Jeśli jak to jaki wymiar polecacie?
Jest tego tyle że glowa boli i nie wiem co wybrac. Który jest najpopularniejszy ?
Poza tym co kupujecie do gondoli?
Prześcieradło, jakiś otulacz / kolderke?
Totalnie nie mam pojęcia co musi być w wózeczku dla noworodka który urodzi się w środku lata :p
Hej Dolore ja myśle ze do wozka bede używala takiego zestawiku muślinowego podusia i jakby potrojna w grubości pielucha tetrowa.Chyba ze nie bedzie tak cieplo to taki minky kocyk np.

Załączniki

• poduszka-glitter-grafit-d-1.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 91
Hej Miiodzio, czyli rozumiem ze bylas na tych targach co ja?? Fajnie:-) :) Jaki jesli moge wiedziec? Mi tez mama mowila do niedawna, ze spokojnie ale juz teraz brzuch jeszcze nie jakis wielki a juz lapie zsdyszke i ciezko tak po sklepie dlugo lazic.Cos jeszcze wiedzialas tam godnego polecenia moze.Żałune ze tak malo kupilam ciuszkow, jedne spiochy, bodziak z dlugim inczapeczke firmy Punokio- lubie ta firme. Oczywiscie bylo -20%.

ja polowałam na jedo koda, ale kupiliśmy jedo tamel, bo spacerówka składała się w malutką kostę, a w kodzie siedzisko musiało być na prosto, a my mamy mini, więc im mniejsza kostka tym lepiej, bo przynajmniej zmieści się do bagażnika :) a nic więcej nie kupiliśmy, bo było tyle ludzi, że żeby obejrzeć wózek to długo czekaliśmy ;) spędziliśmy tam ze 3h i tylko mamy wózek. Jakoś w ciąży przytłaczają mnie tłumy i już nie chciałam tam się przepychać, ale były na pewno śliczne ciuszki ;)

ja polowałam na jedo koda, ale kupiliśmy jedo tamel, bo spacerówka składała się w malutką kostę, a w kodzie siedzisko musiało być na prosto, a my mamy mini, więc im mniejsza kostka tym lepiej, bo przynajmniej zmieści się do bagażnika :) a nic więcej nie kupiliśmy, bo było tyle ludzi, że żeby obejrzeć wózek to długo czekaliśmy ;) spędziliśmy tam ze 3h i tylko mamy wózek. Jakoś w ciąży przytłaczają mnie tłumy i już nie chciałam tam się przepychać, ale były na pewno śliczne ciuszki ;)
Widze, ze bardzo duzo z nas ma inne wozki.To świadczy pewnie o tym jaka oferta jest bogata na rynku.Wiekszosc zapewne z nich jest bardzo dobra, bo konkurencja jest silna.Jak rozejrzalam sie po tym sklepie i zobaczylam ogrom tam wystawionych wozkow to cieszylam sie ze juz przyszlam z gotowym pomysłem:szok:
Jakbym je wszystkie zaczela ogladac to nie wiedziałabym kompletnie ktory wybrac.

Jedo Tamel 2 w 1 kupiłaś? Oglądałam ostatnio i wydawał mi się być dość interesująca opcja, bo spacerówka była bardzo praktyczna właśnie...

Wasi mężczyźni przynajmniej podchodzą poważnie do wybierania imion ;)
Miiodzio a u Ciebie jak jest z tymi imionami, macie jakies typy?Ktoras pisala z Was o Melani, bardzo ladne, Melcia fajne:)Aniela tez fajne , ja jakbym miala dziewczynke to pewnie Zuzia, al o Zosia, choc ich trraz duzo...Ale te ladne zawsze mocno w czolowce, choc to roznie bywa...

Jedo Tamel 2 w 1 kupiłaś? Oglądałam ostatnio i wydawał mi się być dość interesująca opcja, bo spacerówka była bardzo praktyczna właśnie...

tak, właśnie ten ;)

Ja kupiłam kodę, mega mi się podoba ten wózek:)

no właśnie koda była u mnie na 1 miejscu, ale jak wyżej pisałam ze względu na mały samochód, spacerówka po złożeniu była za duża, niestety ;)

reklama
Do góry