reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Super, ze po wizycie ok. Abi to skrót czy całe imię?? Brzmi fajnie i tajemniczo :)
Leon i Leonard bardzo podobnie, ale oba super, sąsiadka się nie przejmuj pfiii głupia!
Abi to skrót od Abigail. Imię dla córeczki było dla nas ogromnym wyzwaniem i końcem końców oboje po prostu poczuliśmy, że Abi to jest to. :) W większości było tak, że imię podobało się tylko jednemu z nas. Bądź jest już w najbliższej rodzinie. Dla chłopca mieliśmy więcej wariantów: Mikołaj, Alan, Franciszek, albo Aleksander :)

reklama
Widzę, że wybranie imienia dla synka nie tylko dla Nas jest problematyczne.
My ostatecznie wahamy się pomiędzy Aleksandrem a Leonardem. Z Aleksandrem boimy się tego, że w zeszłym roku to było piąte najczęściej nadawane imię... Na Leonarda każdy robi wielkie oczy, ale Nas urzekło. ☺️ I tak się zastanawiamy od stycznia...

Dziewczyny, gratuluje zakupów. Śliczne rzeczy kupilyscie :)
Ahhh, widzę że już nieźle się rozkrecamy z wyprawka :p
Czy macie już kołderkę? Jeśli jak to jaki wymiar polecacie?
Jest tego tyle że glowa boli i nie wiem co wybrac. Który jest najpopularniejszy ?
Poza tym co kupujecie do gondoli?
Prześcieradło, jakiś otulacz / kolderke?
Totalnie nie mam pojęcia co musi być w wózeczku dla noworodka który urodzi się w środku lata :p
Hej Dolore ja myśle ze do wozka bede używala takiego zestawiku muślinowego podusia i jakby potrojna w grubości pielucha tetrowa.Chyba ze nie bedzie tak cieplo to taki minky kocyk np.

Załączniki

• poduszka-glitter-grafit-d-1.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 82
Hej Miiodzio, czyli rozumiem ze bylas na tych targach co ja?? Fajnie:-) :) Jaki jesli moge wiedziec? Mi tez mama mowila do niedawna, ze spokojnie ale juz teraz brzuch jeszcze nie jakis wielki a juz lapie zsdyszke i ciezko tak po sklepie dlugo lazic.Cos jeszcze wiedzialas tam godnego polecenia moze.Żałune ze tak malo kupilam ciuszkow, jedne spiochy, bodziak z dlugim inczapeczke firmy Punokio- lubie ta firme. Oczywiscie bylo -20%.

ja polowałam na jedo koda, ale kupiliśmy jedo tamel, bo spacerówka składała się w malutką kostę, a w kodzie siedzisko musiało być na prosto, a my mamy mini, więc im mniejsza kostka tym lepiej, bo przynajmniej zmieści się do bagażnika :) a nic więcej nie kupiliśmy, bo było tyle ludzi, że żeby obejrzeć wózek to długo czekaliśmy ;) spędziliśmy tam ze 3h i tylko mamy wózek. Jakoś w ciąży przytłaczają mnie tłumy i już nie chciałam tam się przepychać, ale były na pewno śliczne ciuszki ;)

ja polowałam na jedo koda, ale kupiliśmy jedo tamel, bo spacerówka składała się w malutką kostę, a w kodzie siedzisko musiało być na prosto, a my mamy mini, więc im mniejsza kostka tym lepiej, bo przynajmniej zmieści się do bagażnika :) a nic więcej nie kupiliśmy, bo było tyle ludzi, że żeby obejrzeć wózek to długo czekaliśmy ;) spędziliśmy tam ze 3h i tylko mamy wózek. Jakoś w ciąży przytłaczają mnie tłumy i już nie chciałam tam się przepychać, ale były na pewno śliczne ciuszki ;)
Widze, ze bardzo duzo z nas ma inne wozki.To świadczy pewnie o tym jaka oferta jest bogata na rynku.Wiekszosc zapewne z nich jest bardzo dobra, bo konkurencja jest silna.Jak rozejrzalam sie po tym sklepie i zobaczylam ogrom tam wystawionych wozkow to cieszylam sie ze juz przyszlam z gotowym pomysłem:szok:
Jakbym je wszystkie zaczela ogladac to nie wiedziałabym kompletnie ktory wybrac.

Jedo Tamel 2 w 1 kupiłaś? Oglądałam ostatnio i wydawał mi się być dość interesująca opcja, bo spacerówka była bardzo praktyczna właśnie...

Wasi mężczyźni przynajmniej podchodzą poważnie do wybierania imion ;)
Miiodzio a u Ciebie jak jest z tymi imionami, macie jakies typy?Ktoras pisala z Was o Melani, bardzo ladne, Melcia fajne:)Aniela tez fajne , ja jakbym miala dziewczynke to pewnie Zuzia, al o Zosia, choc ich trraz duzo...Ale te ladne zawsze mocno w czolowce, choc to roznie bywa...

Jedo Tamel 2 w 1 kupiłaś? Oglądałam ostatnio i wydawał mi się być dość interesująca opcja, bo spacerówka była bardzo praktyczna właśnie...

tak, właśnie ten ;)

Ja kupiłam kodę, mega mi się podoba ten wózek:)

no właśnie koda była u mnie na 1 miejscu, ale jak wyżej pisałam ze względu na mały samochód, spacerówka po złożeniu była za duża, niestety ;)

reklama
Do góry