reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja czytałam księgę imion staropolskich długo za mną Wesna chodziła... ale mój był na Nie! Tak samo jak przeciwko Jaśminie i Kalinie.. a jedyne co potrafił wymyślić to Wiktoria i Klara (po swojej babci) ale tych Klar za dużo i na drugie będzie Klara.

reklama
szczerze? To na razie chyba żadne. Co ja jakieś proponuje to mu się nie podoba, a jak on coś powie to już w ogóle z kosmosu ;) słyszała któraś z Was imię Świętopeł? No właśnie ja też nie, dopóki mój B. nie zaczął przeglądać stron z dostępnymi imionami. Albo Kalasanty. On chyba sprawdza cierpliwość kobiety w ciąży :)

Fakt, imiona bardzo wymyślne, każde z nich pierwsze słyszę i też od razu bym skreslila :)

Melania śliczne, Roberta chce mój mąż-po Lewandowskim...jeszcze się waham. Tymon mi się podoba.

Jakbym widziała swojego męża... Też jest wielkim fanem Lewandowskiego, do tego dochodzi jeszcze Kubica... :) I stąd jego pomysł na Roberta. Chociaż mówi, że imię samo w sobie bardzo mu się podoba, niezależnie od tego, kto je nosi. Też jeszcze się waham, ale pewnie skończymy na Robercie, jeśli nic nie wymyślę ciekawszego... Chociaż zawsze byłam za Jakubem, ale teraz już zbyt oklepane mi się wydaje... Sama nie wiem :)

ja z wyprawki mam tylko z 5 ciuszków i właśnie na tych targach kupiłam wózek, na który trzeba czekać. Ogólnie też wcześniej nic nie kupowałam, bo mama i ciągle gadała, że za wcześnie, czas będzie. Ale tak naprawdę jest już kwiecień i jak chce się rozłożyć wydatki w czasie to nie ma co już czekać :) ja już zaczynam kupować rzeczy, żeby ostatniego miesiąca mnie wszystko nie przytłoczyło ;)
Hej Miiodzio, czyli rozumiem ze bylas na tych targach co ja?? Fajnie:-) :) Jaki jesli moge wiedziec? Mi tez mama mowila do niedawna, ze spokojnie ale juz teraz brzuch jeszcze nie jakis wielki a juz lapie zsdyszke i ciezko tak po sklepie dlugo lazic.Cos jeszcze wiedzialas tam godnego polecenia moze.Żałune ze tak malo kupilam ciuszkow, jedne spiochy, bodziak z dlugim inczapeczke firmy Punokio- lubie ta firme. Oczywiscie bylo -20%.

My nie mogliśmy się dogadać. Hubert to jedyne imię na jakie oboje się zgodziliśmy :)
Z tym imieniem u mnie jakas masakra.Mąż sie upiera przy Witku, mnie kometnie sie nie podoba.Ja bym chciala Maksymiliana, w skrocie Maks, albo Antka, a wy juz dziewczyny macie powybierane?Chcialabym zwracac sie do maluszka po imieniu, a tu nie ustalone...

reklama
Wituś, Witold, ładnie i niepospolicie ;)
Ja nie mam. Czekam na czwartek i upewnienie się płci to wezmę jakąś listę imion przejrze :p

Do góry