reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Dziewczyny z innej beczki. Jak wasi partnerzy przeżywają ciąże?? Czy też nie ?Do mojego jakby to jeszcze nie dochodziło... trochę mi przykro bo liczyłam chyba na coś więcej[emoji53]

U nas to druga ciąża i czasami mam wrażenie, że mój zapomina, że jestem ciąży. Pyta się regularnie jak się czuje, ale poza tym bez szału. W pierwszej ciąży było trochę inaczej. Może nie było jakiegoś całowania w brzuch czy pogawędek z bobasem ale więcej na ten temat rozmawialiśmy, więcej planów, zastanawiania się jak to będzie itp. Nawet gdzieś tam trochę żalu mam ale z drugiej strony ja ta ciąże tez jakos mniej przeżywam.

Pisalyście o nogach i kręgosłupach. Właśnie dopadła mnie dziś rwa:( ledwo Wiktora do spania naszykowalam, na czworaka po przewijaniu za nim szlam, bo nie mogłam się podnieść tak boli. Zatem śpimy dziś na kanapie,bo nie jestem wstanie wejsc po schodach do sypialni. Mąż wróci pewnie późno. Najwyżej zaniesie go na górę, a ja albo wejde, albo tu zostanę.

Bardzo współczuje. Doczytalam, że dzisiaj nie jest dużo lepiej.

A u mnie noc masakryczna... Młody zwracał od 23 do 5 rano... Teraz śpi. Zjadłam sniadanie i czekam na pomiar cukru. Nie budzę corki do przedszkola, bo też nie spała. Stary pojechał do roboty jak zombie. Mam nadzieję, że jak młody wstanie to już dobrze będzie...
Bardzo współczuje. Moja tez chora. Niby nią strasznego ale taka maruda, że nie mam chwili dla siebie.
Właśnie zrobiłam sobie kawę ale chyba jej nie wypije przed drzemka.

Miłego dnia dziewczyny

reklama
Ja wróciłam z zusu. Dalej przeklinam moją szefową [emoji23]
U mnie też jakoś mąż też nie wylewny jeśli chodzi o ciąże. Brzucha nie maca, bo nie pozwalam. Irytuje mnie to. Wyprawkę też kupiję sama, bo on zero gustu [emoji23] Zresztą im mniej wie co za co i za ile to lepiej sypia [emoji85][emoji85]

U mnie też w pierwszej ciąży mąż bardziej przeżywał i się angażował. Razem bardziej przeżywaliśmy bo wszystko było takie nowe i nieznane. Teraz jest trochę inaczej. Muszę przyznać że dużo szybciej mi ta ciąża leci. Też mniej czasu mamy na takie pełne skupianie się na tym co się dzieje bo córka jest bardzo wymagająca :)

Dzień dobry;)
Trzymam kciuki za wizyty i życzę wszystkim miłego dnia;)
Dla świętujących dziś rocznicę wszystkiego najlepszego na kolejne lata:)
U nas w maju będzie rocznica 10 lat jak jesteśmy razem a w sierpniu druga rocznica ślubu;)
A i zdrówka dla waszych pociech:)

Czyżby wrócił z nocnej zmiany? ;)

Moj D dziś wrócił z pracy po 6, obudził mnie, byłam poprostu wściekła, ale jak zobaczyłam bukiet róż i chałwę to mi przeszło [emoji16]

Gratuluje i dużo miłości życzę wszystkim, którzy dziś obchodzą jakaś rocznicę ;)
U nas termin porodu przypada na 9 rocznicę [emoji5]

Miłego walentynkowego dnia!
Tak wrócił z nocki obudził mnie [emoji13] a teraz sam śpi [emoji13] więc do jakiejś 15 jestem sama i myślę co robić...

Hej

My dziś świętujemy 10 rocznicę ślubu [emoji4] M wziął dziś urlop ale nic specjalnego robić nie będziemy

Pogoda nawet fajna, teraz wracam ze szkoły a potem może jakiś spacerek [emoji6]

Miłego dnia [emoji8]
Gratulacje [emoji253][emoji4]
A ja bym chciała, żeby mi mój trochę dzisiaj pochrapal do ucha, bo przyjedzie dopiero w sobotę..

Chyba dopadł mnie ten słynny ciążowy niż umysłowy, bo właśnie wyspałam kotom pół paczki karmy do miski z wodą i się dziwię, co te chrupki tak pływają:oops:

[emoji23][emoji23][emoji23]

A ja dokładnie 11 lat temu szykowałam się do cc :) o tej godzinie chyba juz leżałam zapłakana na sali, bo nieplanowa wskoczyła przede mnie i musiałam czekać do 13:40 [emoji23][emoji23] Max dalej w domu z rotawirusem i to w swoje urodziny [emoji20]
A ja prasuję i oglądam „the affair”

reklama
Do góry