reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Dzień dobry. Mnie nadal boli, nawet jak leżę:/ dziś mam hennę nie wiem jak ja się tam dowloke. Dzwoniła mama,że średniak kaszle:/ także już mi się do dupy dzień zaczął..
Zdrowka dla wymiotujacych:(

cześć dziewczyny :)

Poczytałam was trochę wczoraj ale tak kiepsko się czulam, że nie byłam wstanie nic odpisać :(

Gratuluję udanych wizyt :)

Jagódka bardzo mi przykro z powodu męża przyjaciółki - bedę się modlić, żeby wszystko było dobrze i wyzdrowiał.

Slodkatrójeczka współczuję zerwanej nocy ( ostatnio i ja to przeżywalam z córcią) i dużo Zdrówka

Aguu zdrówka :)

Pisalyście o ocenach :) ja również mam pierwszoklasistkę - u nas na semestr ocena opisowa ale Pani od początku wpisuje dzieciom do zeszytów i zeszytów ćwiczeń i dziennika oceny "normalne" żeby przyzwyczajac dzieci. Na oceny nie mogę narzekać. A co do tej muzyki to przecież nie każde dziecko ma wyczucie rytmu, ładny glos czy jest po prostu uzdolnione muzycznie ale to nie powód żeby dziecko zniechęcać i dawać mu słabą ocenę - to trochę nie pedagogiczne zachowanie nauczyciela. U córki w klasie Pani na początku zapowiedziała że z muzyki ocenia zaangażowanie a nie zdolności bo wiadomo, że ktoś ich może nie mieć więc jak mają się nauczyć piosenki to najważniejszy jest tekst - żeby dziecko się go nauczyło.

Czy mój mąż przezywa ciążę :) to już 3 więc inaczej na to i ja patrzę ale nawet pierwszej mój nie przeżywał. Ogólnie do wylewnych on nie należy - abym ja uslyszała "kocham Cię" to musi byc jakieś wielkie święto ale i wtedy nawet ciężko. Do brzucha nie mówi, nie głaszcze, wyprawki raczej nie szykuje ale ani razu nie zakwestionował jak ja coś chcialam kupić. Na żadnej wizycie u gina nie byłam sama - jak kiedys wylądowałam na ip i Pani nie pozoliła mu wejśc ze mną ( w pierwszej ciąży) to powiedział jej gdzie i w którym artykule jest że może wejść - w końcu musiałam go poprosić żeby poczekał bo strasznie uparty to on jest. Wydaje mi się że on tak to odbiera - nie potrafi gadac do brzucha ale sama jego obecność na każdej mojej wizycie świadczy, że chce wszystko wiedzieć i interesuje się tym. Nie potrafi mówić o uczuciach ale potrafi je okazywać więc już nawet nie nalegam na wyznania miłości :D

Przepraszam za długaśnego posta :)

Sa jakieś walentynkowe wizyty dzisiaj?

hej hej :)
O jak miło kwiaty z rana :)
Ja dziś przed śniadankiem zostałam zaskoczona nową biżuterią :D
i tak sie zastanawiam co ja mogę dziś dobrego zrobić i chyba przejadę się po homara - niech będzie romantycznie na kolacji :D

Cześć dziewczyny :) Udanych wizyt i ładnych pamiątkowych zdjęć :)
Życzę zdrowia dla chorujących maluchów.
Ja też zostałam dziś zaskoczona świeżym pączkiem i bukietem róż. Mój mąż nigdy nie kupuje mi biżuterii, czy innych akcesoriów, bo wie, że mamy inny gust i lepiej żebym sama coś wybrała.
Poza tym dziś nasza 10 rocznica odkąd żyjemy w związku! Kiedy to zleciało? W kwietniu minie 10 lat odkąd razem mieszkamy i dzielimy prawie każdy dzień. Mam cichą nadzieje, że będziemy jak bociany i związaliśmy się już na zawsze :D

hej hej :)
O jak miło kwiaty z rana :)
Ja dziś przed śniadankiem zostałam zaskoczona nową biżuterią :D
i tak sie zastanawiam co ja mogę dziś dobrego zrobić i chyba przejadę się po homara - niech będzie romantycznie na kolacji :D
Ja też myślę co zrobić [emoji13] trochę mnje zaskoczył tymi kwiatami.

Cześć dziewczyny :) Udanych wizyt i ładnych pamiątkowych zdjęć :)
Życzę zdrowia dla chorujących maluchów.
Ja też zostałam dziś zaskoczona świeżym pączkiem i bukietem róż. Mój mąż nigdy nie kupuje mi biżuterii, czy innych akcesoriów, bo wie, że mamy inny gust i lepiej żebym sama coś wybrała.
Poza tym dziś nasza 10 rocznica odkąd żyjemy w związku! Kiedy to zleciało? W kwietniu minie 10 lat odkąd razem mieszkamy i dzielimy prawie każdy dzień. Mam cichą nadzieje, że będziemy jak bociany i związaliśmy się już na zawsze :D
Ooo to najlepsze życzenia rocznicowe, oby tak dalej ;)

Nam w tym roku suknie 10 po ślubie, ale to już z bobasem będziemy świętować :)

reklama
Faceci to mają inna wrażliwość to musi zobaczyć dotknąć wtedy dociera do niego
Ja tak z rana bo z psem że spaceru ale dalej poszłam drzemać
Jakbym zniknęła nagle z forum tzn ze mnie zamknęli za zabójstwo chrapiącego M
No tak charczy że spać nie idzie zupełnie a on zdziwiony

Do góry