reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Dużo zdrówka wszystkim połamanym, smarkającym i wymiotującym:)

Haha dobre :) też kiedyś mi się tak zdarzyło ale nie taką ilość. Mojemu przeszkadza jak nawet jedno mu pływa.

A ja wczoraj wieczorem dostałam od męża tulipany. Drugi mniejszy bukiet dla córci [emoji255] Planuję zrobić jakiś dobry deserek wieczorem. Macie pomysły?
Ja tam bym nie pogardziła szarlotką z bitą śmietaną i lodami :rofl2: albo goframi, jak by mi ktoś zrobił:yes:

U mnie też jakoś mąż też nie wylewny jeśli chodzi o ciąże. Brzucha nie maca, bo nie pozwalam. Irytuje mnie to. Wyprawkę też kupiję sama, bo on zero gustu [emoji23] Zresztą im mniej wie co za co i za ile to lepiej sypia [emoji85][emoji85]
O to to właśnie, u mnie prawie cała ta przyjemność po mojej stronie, a I. im mniej wie tym lepiej śpi i wszyscy są zadowoleni :D

Trudno, żeby facet tak samo przeżywał ciąże, skoro jemu hormony nie zalały mózgu, a brzucha nie zasiedlił żaden żywy obiekt ;) Facet przeżywa to z zewnątrz, trudno oczekiwać żeby miał identyczne odczucia i przemyślenia jak kobieta, dla której to jest wewnętrzna sprawa. Moim zdaniem facet w czasie ciąży zajmuje się partnerką, odciąża zależnie od sytuacji i to jest jego troska o to dziecko. Gadanie do brzucha lub jego brak raczej nie determinuje tego jakim będzie ojcem.

Renisus powiem Ci, że ja mam bardzo podobne przemyślenia odnośnie kangurowania po cięciu i uważam, że to miało duży wpływ na ich relacje.

Dziś dzień lenia mam. Wyprawiłam chłopaków i wróciłam spać. Po 11 wyszłam z łóżka. Nie zdarza mi się taka okazja zbyt często :D

U nas w grudniu minęło 8 lat, odkąd jesteśmy w związku. A we wrześniu będziemy świętować 6 rocznicę ślubu. Szybko wiedzieliśmy, że to jest „TO”. I jak na razie się sprawdza ;-).
Mój mąż też za specjalnie brzuchem się nie zachwyca. Pogłaszcze od czasu do czasu i tyle. Czasu brak na takie ekscytacje ;-). Ja tak bardziej staram się świadomie podejść do tej ciąży. Pierwszą się stresowałam, bo pierwsza. Drugą też się stresowałam, bo bliźniacza. No to trzecią staram się „porozkoszować”. Ale czasem zupełnie zapominam, że w tej ciąży jestem. Dom, trójka dzieci do ogarnięcia, ciągły pęd. No nie da się [emoji23].

A u mnie noc masakryczna... Młody zwracał od 23 do 5 rano... Teraz śpi. Zjadłam sniadanie i czekam na pomiar cukru. Nie budzę corki do przedszkola, bo też nie spała. Stary pojechał do roboty jak zombie. Mam nadzieję, że jak młody wstanie to już dobrze będzie...
Zdrówka dla młodego
Ja mam randke z krolewiczem dzisiaj [emoji7]
Kciuki [emoji1696] [emoji1696]

Zdrówka wszystkim chorujacym.
Powodzenia na wizytach.
Gratulacje długich stazow. U nas w marcu będzie rok [emoji85]

Mi się takie idptyzmy snily dziś ze się obudziłam zaplakana i nie dałam się chłopu dotknąć bo w moim śnie on ukradł naszego syna który urodził się w 30tyg a szpital wciskał mi jakąś dziewczynkę która miała że 3 miesiące że to właśnie moje dziecko.
Te ciążowe hormony

Zdrówka dla młodego
Kciuki [emoji1696] [emoji1696]

Zdrówka wszystkim chorujacym.
Powodzenia na wizytach.
Gratulacje długich stazow. U nas w marcu będzie rok [emoji85]

Mi się takie idptyzmy snily dziś ze się obudziłam zaplakana i nie dałam się chłopu dotknąć bo w moim śnie on ukradł naszego syna który urodził się w 30tyg a szpital wciskał mi jakąś dziewczynkę która miała że 3 miesiące że to właśnie moje dziecko.
Te ciążowe hormony
U nas 1 lutego minęły 2 lata jak jesteśmy razem [emoji4]

reklama
A był z tobą na wizycie słuchał serducha bo do mojego wtedy chyba dotarło że rośnie tam mały człowiek. Powiedział że jak usłyszał serducho to mało jemu serce nie stanęło

Był i słuchał teraz chce go zabrać na połówkowe[emoji846] może potrzebuje czasu na oswojenie [emoji6]

Do góry