reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Jak Wy smaka na wszystko robicie.
Dziś drugi dzień niezdrowo jem i na obiad kfc, ale już ostatni raz.
Ja śpię na plecach, na prawym i na lewym boku. [emoji848]

reklama
Marta napewno będzie wszystko dobrze , ja mam dziwne sny cały czas.

Co sądzicie o zabobonach - dziś miałam z mężem iść pożegnać zmarłego kolegę bo na pogrzebie akurat nas nie będzie ... aż teściowie się dowiedzieli i zaczęli się drzeć na M ze jak to tak w ciąży zmarłego oglondać... nawet bym nie pomyślała o tym wcześniej

Co sądzicie o zabobonach - dziś miałam z mężem iść pożegnać zmarłego kolegę bo na pogrzebie akurat nas nie będzie ... aż teściowie się dowiedzieli i zaczęli się drzeć na M ze jak to tak w ciąży zmarłego oglondać... nawet bym nie pomyślała o tym wcześniej
O Jezusie [emoji23] [emoji23] [emoji23] serio?

Też słyszałam o tym, że niby nie powinno się, ale szczerze ja w takie bzdety nie wierze. I że na pogrzeb też iść nie wolno...[emoji2356]

Ale co oglądanie ciała zmarłego ma wam zrobić? Nigdy nie słyszałam ale trochę to śmieszne

reklama

Ale że coooo? Aż się zakrztusiłam ze śmiechu [emoji23] pardon, ale bzdety. Bawi podobnie jak czerwona wstążka przy wózku. Reanimowałam teściową do przyjazdu karetki, będąc w 7 miesiącu ciąży. Niestety dupa, lekarz jak przyjechał stwierdził zgon. Czyli nie tylko patrzyłam, ale ba! dotykałam osobę, która zmarła. Moja córka urodziła się z dwiema rękami, nogami i jedną głową. Ja jestem przeciwniczką wszelkiej maści zabobonów, guseł i innych. I tak jak na prawdę wiele jestem w stanie zrozumieć, tak w tym przypadku mój mały rozumek ma zbyt wąskie horyzonty, żeby to pojąć :/.

Do góry