reklama
Ewi12
Fanka BB :)
nifty jest juz ChorwacjiJa idę na Sanco, bo ponoć po zmianach wychwytują najwięcej aberracji (ponoć porównania w Internecie są nieaktualne). Plus wynik szybko i nie leci do Chin czy gdzieś jak nifty.
Edit,: widzę że już do Chin nie leci, ale musi obrócić do Zagrzebia.
Tak też napisałamnifty jest juz Chorwacji
Ewi12
tak, dopiero edit mi wskoczyło jak „ poooooszloooo”Tak też napisałam
Ewi12
chyba nie ma jednoznacznej odpowiedzi… wszędzie znajdą się zachwalające opinie jak i takie, że komuś coś fałszywie wyszło…każdy musi sobie sam odpowiedzieć. Ja robiłam długo rozeznanie i u mnie zdecydowaliśmy się wspólnie z mężem na nifty.Pełny tych badań nifty sanco panorama,
Które najlepsze?
Czas oczekiwania też może być dla kogoś istotny bo w Medi odnośnie panoramy podali 14
Dni ( ale gin w medi mi powiedziała, że do 3 tyg), nifty pro niby 7-10 ale najczęściej jest wynik po 5 dniach, Sanco chyba też 5 dni.
amusedxxx
Jeju u mnie jutro 9+0, szybko ten czas leci od jutra też mam zacząć odstawiać duphaston, trochę jest stres przy każdym schodzeniu z leków. Za to kończy mi się cyclogest i zapomniałam prosić o receptę w poniedziałek. Miałam wejść na czat w luxmedzie, ale sprawdziłam sobie terminy na usg i akurat jest na jutro u spoko lekarza, więc się przejdę rekreacyjnie podejrzeć fasolkę drugi raz w tym tygodniu
stillgrey213
Wspolczuje rwy. W zeszlej ciazy tez mnie dopadla w trzecim miesiacu. Tragedia. Do konca ciazy ledwo chodzilam, pod koniec byly momenty, ze nie potrafilam wsiasc do auta bo nogi nie moglam z bolu podniesc, nawet przekrecenie sie na lozku na drugi bok bylo okupione niesamowitym bolem. Ktos kto tego nie przezyl nigdy nie zrozumie.Hej dziewczyny!
A mnie już rwa zaczyna dopadać, pewnie od pracy siedzącej… dobrze, że jeszcze tydzień i spadam na urlop
Wczoraj opłaciłam już nifty i chyba w przyszłą sob pójdę pobrać krew
Będę wtedy 10+2. Gin mówi, że ciąża idealnie z om idzie więc nie muszę przedłużać… zależy mi też bo potem mnie nie ma przez chwilę w PL a chciałabym do świąt mieć wynik
Jak zobaczylam na tescie dwie kreski to sie poryczalam na samo wspomnienie. Nie wiem jak ja dam rade z 2.5 latka w domu jesli znowu mnie to spotka
Dwa dni temu po spacerze zaczal mnie bolec mocno posladek, promieniujac na noge. Myslalam, ze sie znowu zaczyna ale na szczescie przeszlo tfu tfu.
Rwa potrafi nieźle namieszać, ja w pierwszej ciazy mialam. Myslalam że umrę z bolu a że byłam we Fr to tam się takimi rzeczami zbytnio nie przejmowali. Jednak później mi odpuscila i już bylo ok. Przy 2 na szczęście nie miałam. Teraz niestety prawdopodobnie mecze się z IBS i jak wczoraj czytalam co sb zajadacie to zazdroscialam. Bo mam tak ograniczone menu na ten moment ze glowa mala. O ile rzeczywiscie problemem jest IBS. Bo mam podejrzenie ze cwiczac przed ciaza coś sb uszkodziłam przeponę. Albo nadwyrężylam i stąd cale problemy. A takie pytanie ćwiczycie coś w ciąży? Mozecie?
raisonnablement
Dziewczyny po ilu dniach na xonvea poczułyście różnice?
reklama
Na ćwiczenia nie mam póki co czasu, bo praca-dom-dziecko, ale jak już pójdę na L4 to chcę robić rozciągania i jakieś delikatne ćwiczenia + basen (choćby raz na 2 tygodnie).Rwa potrafi nieźle namieszać, ja w pierwszej ciazy mialam. Myslalam że umrę z bolu a że byłam we Fr to tam się takimi rzeczami zbytnio nie przejmowali. Jednak później mi odpuscila i już bylo ok. Przy 2 na szczęście nie miałam. Teraz niestety prawdopodobnie mecze się z IBS i jak wczoraj czytalam co sb zajadacie to zazdroscialam. Bo mam tak ograniczone menu na ten moment ze glowa mala. O ile rzeczywiscie problemem jest IBS. Bo mam podejrzenie ze cwiczac przed ciaza coś sb uszkodziłam przeponę. Albo nadwyrężylam i stąd cale problemy. A takie pytanie ćwiczycie coś w ciąży? Mozecie?
Podziel się: