reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Drwala to bym zjadła, ale już nie dzisiaj. Może zamówię na dniach.

Powiem Wam, że jeśli ochota na słodkie/słone wskazuje na płeć, to moje dziecko właśnie ją zmieniło. Ochota za słodycze błyskawicznie mi przeszła i tylko słone chodzi mi po głowie 🙈
Ja nie wierzę w żadne przepowiednie, raz się zgadzają raz nie, loteria.
Jednak 50% szans to jednak dużo 😀

reklama
Hej dziewczyny!
A mnie już rwa zaczyna dopadać, pewnie od pracy siedzącej… dobrze, że jeszcze tydzień i spadam na urlop ♥️
Wczoraj opłaciłam już nifty i chyba w przyszłą sob pójdę pobrać krew 👌
Będę wtedy 10+2. Gin mówi, że ciąża idealnie z om idzie więc nie muszę przedłużać… zależy mi też bo potem mnie nie ma przez chwilę w PL a chciałabym do świąt mieć wynik

Hej dziewczyny!
A mnie już rwa zaczyna dopadać, pewnie od pracy siedzącej… dobrze, że jeszcze tydzień i spadam na urlop ♥️
Wczoraj opłaciłam już nifty i chyba w przyszłą sob pójdę pobrać krew 👌
Będę wtedy 10+2. Gin mówi, że ciąża idealnie z om idzie więc nie muszę przedłużać… zależy mi też bo potem mnie nie ma przez chwilę w PL a chciałabym do świąt mieć wynik
Za ile kupiłaś Nifty? Ja poluje na jakąś zniżkę na Sanco

Za ile kupiłaś Nifty? Ja poluje na jakąś zniżkę na Sanco
1990zl za nifty pro.
Dużo szukaliśmy i zdecydowaliśmy się w polmed, kontaktowaliśmy się też z geneplanet i u nich bezpośrednio było 2400 ale powiedzieli, że w polmed są ok te testy. Są też trochę tańsze oferty na black ale baliśmy się tyle kasy płacić przez jakieś firmy nie będące placówkami medycznymi.
W medicover proponowano mi jeszcze panorama, mają teraz promke ok 1750 jakby może któraś chciała - dla mnie zbyt nachalni byli.

Przepraszam,że tak się wcinam ale z jakiego powodu robicie te nifty? Nie przeczytałam wątku od początku więc też nie jestem w temacie. Ale mnie to zaciekawiło.

reklama
I takie jeszcze pytanie, może trochę z ... Ale czy na wizytę taka pierwsza u gin powinnam isc z beta zrobiona? Bo ja zrobilam test i tak to zostawilam

Do góry