reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ale czytania przede mną! :D
Powoli wracam do żywych po dwudniowym ataku migreny... Słuchajcie- od rana kłuje mnie pobrzusze po lewej stronie. Nie chcę wpadać w panikę, ale może ktoś wie z czego może to wynikać? To takie kłucie i jakby rzutuje na pęcherz, tylko po lewej stronie.
Stawiam na sciegna. Rozciągają się. Też mnie czasem kluje. Pomogło mi leżenie na plecach z poduszka pod tylkiem

Nogami do drzwi a o tym to nie słyszałam:errr:przedstawia historyjkę :confused:
Nie wolno ponoć spac nogami do drzwi bo oznacza to rychla śmierć... hmm na pewno w któryms okresie zycia spałam nogami w stronę drzwi, tak samo moje dzieci i wszyscy mamy się dobrze i żyjemy [emoji12] a najmłodszy teraz tak śpi cały czas bo inaczej się nie postawi łóżka w jego pokoju

Ale czytania przede mną! :D
Powoli wracam do żywych po dwudniowym ataku migreny... Słuchajcie- od rana kłuje mnie pobrzusze po lewej stronie. Nie chcę wpadać w panikę, ale może ktoś wie z czego może to wynikać? To takie kłucie i jakby rzutuje na pęcherz, tylko po lewej stronie.
Mnie kłuło wczoraj po prawej. Polozylam sie na lewy bok i po jakims czasie przeszło

To dla.odmuany coś zdrowego:)
IMG_20190206_155454.jpeg

Ja spie nogami do drzwi [emoji13] nie ma innej opcji postawienia łóżka.

Mnie tez tak czasem kłuje. Kładę sie na plecach i przechodzi.

Nie wolno ponoć spac nogami do drzwi bo oznacza to rychla śmierć... hmm na pewno w któryms okresie zycia spałam nogami w stronę drzwi, tak samo moje dzieci i wszyscy mamy się dobrze i żyjemy [emoji12] a najmłodszy teraz tak śpi cały czas bo inaczej się nie postawi łóżka w jego pokoju
U nas wszystkie łóżka są nogami do drzwi [emoji23]

Co myślę o zabobonach? Mysle,że mamy XXIw:) w ciąży czy nie oglądanie trupów mnie nie kręci. Jestem wierząca, więc w zasadzie po co oglądać cialo?[emoji848] Wolę się pomodlić za duszę zmarłego. Jeśli ktoś bliski zmarły w czasie ciąży to poszłabym na pogrzeb ma pewno. Dwa lata temu miesiąc przed porodem zmarla dalsza ciotka, ale była zima, ślisko, ja z brzuchem, zagrożenie przedwczesnym porodem, więc dałam sobie spokój, przekazałam kondolencje i nikt mi za złe nie miał

Ja już po wizycie , wszystko dobrze, dzidzia słodka, rączkami główkę trzymała w trakcie usg, waży 140 g. I u nas może też zapowiadać się zmiana płci, bo na prenatalnych u innego lekarza był chłopczyk, a dzisiaj już siusiaka widać nie było i lekarz mówi że słabo widać ale jak ma powiedzieć to dziewczynka. Pytałam się męża czy reklamacje będzie pisał. No ale jeszcze się nie przywiązuje do płci, za 2 tygodnie następna wizyta to może wtedy już któraś płeć się potwierdzi i będzie w miarę pewne.

reklama
Do góry