Ons
Fanka BB :)
PrzedstawiszNogami do drzwi a o tym to nie słyszałamprzedstawia historyjkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PrzedstawiszNogami do drzwi a o tym to nie słyszałamprzedstawia historyjkę
Stawiam na sciegna. Rozciągają się. Też mnie czasem kluje. Pomogło mi leżenie na plecach z poduszka pod tylkiemAle czytania przede mną!
Powoli wracam do żywych po dwudniowym ataku migreny... Słuchajcie- od rana kłuje mnie pobrzusze po lewej stronie. Nie chcę wpadać w panikę, ale może ktoś wie z czego może to wynikać? To takie kłucie i jakby rzutuje na pęcherz, tylko po lewej stronie.
Nie wolno ponoć spac nogami do drzwi bo oznacza to rychla śmierć... hmm na pewno w któryms okresie zycia spałam nogami w stronę drzwi, tak samo moje dzieci i wszyscy mamy się dobrze i żyjemy [emoji12] a najmłodszy teraz tak śpi cały czas bo inaczej się nie postawi łóżka w jego pokojuNogami do drzwi a o tym to nie słyszałamprzedstawia historyjkę
Mnie kłuło wczoraj po prawej. Polozylam sie na lewy bok i po jakims czasie przeszłoAle czytania przede mną!
Powoli wracam do żywych po dwudniowym ataku migreny... Słuchajcie- od rana kłuje mnie pobrzusze po lewej stronie. Nie chcę wpadać w panikę, ale może ktoś wie z czego może to wynikać? To takie kłucie i jakby rzutuje na pęcherz, tylko po lewej stronie.
U nas wszystkie łóżka są nogami do drzwi [emoji23]Nie wolno ponoć spac nogami do drzwi bo oznacza to rychla śmierć... hmm na pewno w któryms okresie zycia spałam nogami w stronę drzwi, tak samo moje dzieci i wszyscy mamy się dobrze i żyjemy [emoji12] a najmłodszy teraz tak śpi cały czas bo inaczej się nie postawi łóżka w jego pokoju
Co tam masz? Wyglada pysznie.To dla.odmuany coś zdrowegoZobacz załącznik 940471