reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Wszystko na dziewczynkę oprócz brzucha bo pod tym tłuszczem to bardziej jak piłka. [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale np w UK ponoć to chłopcy zabierają urodę a dziewczynki się uroda dzielą [emoji23]
U mnie wszystko na chłopca ale cerę to mam tragiczną. Jak podkład założę to wygladam jakby tynk ze sciany odpadał... Masakra jakas. A dodam, że byłam w ciazy z chlopcem i z dziewczynką. I z dziewczynką miałam lepszą cerę. Z chlopcem tragiczne włosy.

I super jeszcze dzwonili ze szkoły, że młodą brzuch boli... 30 minut już musi wytrzymac do autobusu , bo nie mam auta. Stoi rozebrane w garazu a drugim maz do pracy pojechał... Najgorzej, że moje dziecko nie sciemnia jesli chodzi o takie rzeczy...

I super jeszcze dzwonili ze szkoły, że młodą brzuch boli... 30 minut już musi wytrzymac do autobusu , bo nie mam auta. Stoi rozebrane w garazu a drugim maz do pracy pojechał... Najgorzej, że moje dziecko nie sciemnia jesli chodzi o takie rzeczy...
Zdrówka dla małej mam nadzieję że to nic poważnego

No babochlop jak nic [emoji23]
Na małą,ale nie aż tak mała Marta;) taką nosząca 86,bo to spodnie już dla chodzacego dziecka. Ale dla takich tyci tyci też szyję:)

Althea z tego co słyszałam to wystarczy pomówienie i już jest powód do zabrania dziecka więc nie wygląda to dobrze.. A obawiam się po chciałabym rodzić w Polsce i wrócić do Niemiec tak po 7 miesiącach mamy mieszkanie pod miastem mieszkają tu sami emeryci i od samego początku idzie odczuć że nie lubią Polaków nikt nie odpowiada dzień dobry głowa w drugą stronę na nasz widok :/ nawet próbowali się nas pozbyć wydzwaniając do gminy że wiercimy całą noc lub inne historie ogólnie masakra i boję się ściągnąć tu dziecko bo wiem że będę dzwonić i wymyślać historię więc ciężka sprawa a znowu znam 3 rodziny z mojego miasta w Polsce i 2 rodziną odebrano dzieci a tą jedną rodzinę ostrzegał przedszkolanka że mają jak najszybciej wywieźć dziecko do Polski więc im się udało a co do tych rodzin to bardzo dobrzy ludzie i też przez pomówienie i nie odzyskali dzieci :/
Widocznie macie bardzo upierdliwych sąsiadów. Mieszkam w De 10 lat i nie spotkałam się z takim niezyczliwym zachowaniem. Może sąsiadka z dołu oknami Trzaska i rolety spuszcza jak odpalam motory, ale ona jest psychicznie chora i nikogo z domu nie lubi ani nikt jej.
Co do Jugendamtu to osobiście nie miałam styczności mimo że przez jakiś czas byłam samotną matka z dwójką dzieci. A dlaczego nie chcesz tutaj rodzic? Myślisz że w Polsce są lepsze warunki?

Wy od samego rana o jedzeniu a jakoś smak na nic mi nie przyszedł. Mam barszcz czerwony od wczoraj i na niego slinka już i cieknie [emoji1]

Zazdroszczę już co poniektorym że są tak daleko i mają połowę za sobą. U mnie zaczął się 18tydz wczoraj. Za tydzień połówkowe, nie mogę się doczekać usg.

Marta ale miałaś adoratora, czyżby mąż go przegonił?[emoji1787]

reklama
Zobacz załącznik 940067
Pobawmy się w zabobony. Przyjaciółka przed chwilką mi to wysłała. Według tego u mnie babochłop a u Was? ;)Zobacz załącznik 940067
U mnie bardziej pasuje na chłopca no i ponoć ma być synek [emoji7] ogólnie to teraz czuję się ok i chyba zaczęłam jakoś wyglądać, cera bez skazy (chociaż tutaj łączę to z używaniem naturalnego kolagenu) znajomi ostatnio powiedzieli ze napewno synek bo córka odebrałby mi urodę. A na początku ciąży czułam się bleee o nieładnie i miałam przeczucie na córkę. To takie spekulacje te przesady, przeżyłam obie ciąże z obojgiem płci a teraz przy trzeciej bardziej mogę porównać ja do ciąży z córką niż z synem.

Do góry