reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Grupę trzeba robic dwa razy, dokładnie, zmieniły się zalecenia. Ja zrobiłam kawkę i czytam, bo już uszyłam to, co było zamówione. Teraz chyba się wezmę za to, co miałam w planach, kupiłam śliczny Softshell i chce uszyć takie spodnie na wiosnę i jesień, zewnętrzne. Liczyłam na dziewczynkę i z myślą o niej wzór w piwonie, a tu kicha poleca do jakiejś małej klientki:)
Dodaj koniecznie na stronę, polubiłam to sobie zerknę :)

received_259426624940285.jpeg

Pobawmy się w zabobony. Przyjaciółka przed chwilką mi to wysłała. Według tego u mnie babochłop a u Was? ;)
received_259426624940285.jpeg

Althea z tego co słyszałam to wystarczy pomówienie i już jest powód do zabrania dziecka więc nie wygląda to dobrze.. A obawiam się po chciałabym rodzić w Polsce i wrócić do Niemiec tak po 7 miesiącach mamy mieszkanie pod miastem mieszkają tu sami emeryci i od samego początku idzie odczuć że nie lubią Polaków nikt nie odpowiada dzień dobry głowa w drugą stronę na nasz widok :/ nawet próbowali się nas pozbyć wydzwaniając do gminy że wiercimy całą noc lub inne historie ogólnie masakra i boję się ściągnąć tu dziecko bo wiem że będę dzwonić i wymyślać historię więc ciężka sprawa a znowu znam 3 rodziny z mojego miasta w Polsce i 2 rodziną odebrano dzieci a tą jedną rodzinę ostrzegał przedszkolanka że mają jak najszybciej wywieźć dziecko do Polski więc im się udało a co do tych rodzin to bardzo dobrzy ludzie i też przez pomówienie i nie odzyskali dzieci :/

O jezu ale nastukalyscie[emoji33]

Sto lat dla Solenizantow, malych i duzych!

Boli mnie glowa, a po przeczytaniu postow skreca mnie z glodu. Paczki, ciasta w pracy, golabki i bog wie co Janka jadla w kawiarni [emoji39] Czekam na zmierzenie cukru i zrobie sobie kawe.

Ennis propo tego brexitu, to juz wczesniej mowili. Ja jednak nic nie robie,az wszystko bedzie oficjalne.

Matko ta glowa mi peknie zaraz.

A ja mam nagrodę za lenistwo :D już że 20 minut małe tak mnie atakuje że szok, normalnie takie kopniaki dostaję że aż strach pomyśleć co będzie później :D
Zazdroszczę :)

Chociaż i ja ostatnio zaczęłam chyba coraz częściej czuć Dzidziusia i bardzo się z tego cieszę i czekam na więcej [emoji813]

O jezu ale nastukalyscie[emoji33]

Sto lat dla Solenizantow, malych i duzych!

Boli mnie glowa, a po przeczytaniu postow skreca mnie z glodu. Paczki, ciasta w pracy, golabki i bog wie co Janka jadla w kawiarni [emoji39] Czekam na zmierzenie cukru i zrobie sobie kawe.

Ennis propo tego brexitu, to juz wczesniej mowili. Ja jednak nic nie robie,az wszystko bedzie oficjalne.

Matko ta glowa mi peknie zaraz.
No ja wlasnie dziś dopiero przeczytałam. Ja też nic nie robię bo to jeszcze może wszystko pierdolnac.

reklama
Do góry