Ja też planuje na Żelaznej, póki co robiłam jeden raz grupę krwi a mam Rh - , może lekarz zleci ponownie ale tego dowiem się najwcześniej 15.02 na wizycie
Daj znać co Ci powiedział [emoji4]
Nawet nie waż sie uciekac z forum!!
Spokijna głowa, dziś mam z Janką randkę to wybiję jej te głupoty z głowy [emoji41]
U mnie też rh- M ma rh+ miałam robione przeciwciała czy nie występują i coś tam gin mówił że może pod koniec ciąży będzie jakiś zastrzyk potrzebny ale nie zagłebialam się w to narazie
Wiem że do zabiegu w szpitalu trzeba mieć potwierdzona grupę krwi i niby oni robię też przed zabiegiem bo jest wymóg dwókrotnego potwierdzenia taka miała mieć przed Konizacją robione ale pewnie co szpital to swoje wymogi
Tak, to chyba tak jest wlasnie, ze do zabiegu.
Mam wrażenie, że Cię ponosi trochę. Nikt nie ustalił niczego póki co.
Co zrobisz jak nic nie zrobisz [emoji6]
Można normalnie, nadmiar wysikasz
Dzięki w imieniu pączucha. Wiek fajny jak sie nie jest w ciąży [emoji23] i tak też jestem taka.stara jak Ty [emoji1787]
Ja pamiętam, pierwsza ciąża, zero rozstępów, zadowolona, a po porodzie zobaczyłam swoje uda[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] matko całe pociete.
Sto lat!
O mamo ostatnio robiłam, ale jeszcze bym zjadła, bardzo lubię gołąbki
My, stare kobiety [emoji6][emoji23] masz rację co do dwulatka i ciąży. Ten egzemplarz ma jak y nadmiar energii i pomysłów. Mi uda tez pocięło ale bardzo mało. Gorzej z brzuchem [emoji35]
Nie chce zapeszać ale pochwale się - od 3 dni nie wymiotowalam
mdli mnie nadal ale utrzymuje wszystko w żolądku
jutro u mnie 15tc.
I to jest super wiadomość!!! [emoji1360][emoji1360][emoji1360] w końcu się doczekałaś [emoji4]
U mnie też nie ma przeciwciał, lekarz mówił też o zastrzyku ale jeszcze za wcześnie i kiedyś był refundowany ale teraz zapewne w ramach szukania oszczędności już nie jest. Z tego co mówił mi lekarz to ta "szczepionka" miała by być w okolicach 30 tyg i kosztować około 400 zł ale mogę się mylić.
Może
@Wyjątkowa Marta przez to że masz masz mieć planowaną cesarkę musisz mieć drugi raz w ramach potwierdzenia niejako przed zabiegiem
Tak, teraz coś mi się przypomina, ze mój gin mówił, ze dwa razy tym bardziej ze mam mieć cc.
@Wyjątkowa Marta a jak ogarniesz gości w późniejszej ciąży albo po porodzie ?
A ten gość zafascynowany kobietami w ciąży pojechał?
[emoji23][emoji23][emoji23] hahahaha pojechał, ale dotrzymywał mi towarzystwa do 12;00 i zagadywał cały poranek [emoji41][emoji23]
Ja tuż przed porodem zamykam pensjonat minimum na miesiąc [emoji4]
Narobiłyście mi smaka na lody, właśnie zamknęłam laptopa i lecę do sklepu, praca może poczekać [emoji23]
W między czasie umówiłam się na połówkowe, na 5.03, równy miesiąc czekania [emoji173]
To mamy połówkowe tak samo [emoji4][emoji4]
Grupę trzeba robic dwa razy, dokładnie, zmieniły się zalecenia. Ja zrobiłam kawkę i czytam, bo już uszyłam to, co było zamówione. Teraz chyba się wezmę za to, co miałam w planach, kupiłam śliczny Softshell i chce uszyć takie spodnie na wiosnę i jesień, zewnętrzne. Liczyłam na dziewczynkę i z myślą o niej wzór w piwonie, a tu kicha poleca do jakiejś małej klientki
Jak dla bardzo małej klientki to się piszę [emoji4]
Cześć dziewczyny
Wszystkiego dobrego dla większych i mniejszych solenizantek!
Ja niestety znów cierpię na bezsenność i miałam atak migreny od wczorajszego wieczoru aż do teraz... Doszły wszystkie migrenowe dolegliwości, włącznie z gastrycznymi. Idę do neurologa niedługo, może coś poradzi. Muszę trochę odpocząć po przebojowej nocy.
Co do spojenia łonowego to też czuję jakby się rozchodziło. To chyba prawidłowy objaw.
Cholera, niedobrze [emoji52] strasznie współczuję, bo to odbiera radość ze wszystkiego [emoji20]
U mnie dziś makaron z truskawkami na obiad
dzieci będą mieć radochę
ja tez zresztą....
Kobieto, coś Ty mi ze śliniankami narobiła [emoji50][emoji1360]
Wkurza mnie juz to smarowanie. Używam bio oil i jego formuła doprowadza mnie do szału. Jest stanowczo za tłusta [emoji35]