reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

U mnie bardziej pasuje na chłopca no i ponoć ma być synek [emoji7] ogólnie to teraz czuję się ok i chyba zaczęłam jakoś wyglądać, cera bez skazy (chociaż tutaj łączę to z używaniem naturalnego kolagenu) znajomi ostatnio powiedzieli ze napewno synek bo córka odebrałby mi urodę. A na początku ciąży czułam się bleee o nieładnie i miałam przeczucie na córkę. To takie spekulacje te przesady, przeżyłam obie ciąże z obojgiem płci a teraz przy trzeciej bardziej mogę porównać ja do ciąży z córką niż z synem.
W sumie mam syna i córkę a ta ciąża jest zupełnie inna ;)

reklama
Karolcia.DE no sąsiadów mamy masakra po prostu :D nie możemy się przenieść bo mamy 800 metrów do pracy a mąż jest kierownikiem i nieraz w nocy w nagłych przypadkach musi szybko tam być :/ A co do porodu tak mi doradziła tu ginekolog jak potwierdziła mi ciążę to długo z nią rozmawiałam Niemka polskiego pochodzenia i z tego co mówiła to będzie o wiele lepiej dla nas jak będę rodzić w Polsce ;)

Ach, trochę się zdenerwowałam :/. Oboje ostatnio z mężem cierpimy na bezsenność i zachciało nam się seksu w nocy, rano musiałam trochę pojeździć autem w różne miejsca i jak wróciłam, poszłam siku zauważyłam trochę krwi na majtkach :(. Ale papier był czysty, teraz nic mi nie leci. Nie wiem, czy przypadkiem jakieś naczynko mi nie poszło... obserwuję się, jak tylko coś się rozkręci jadę na IP. A tak to zapisałam się prywatnie na usg dziś na 19:40, żeby lekarz dla świętego spokoju posprawdzał. No szlag :( zawsze sobie sama muszę stresu narobić :(.

Ach, trochę się zdenerwowałam :/. Oboje ostatnio z mężem cierpimy na bezsenność i zachciało nam się seksu w nocy, rano musiałam trochę pojeździć autem w różne miejsca i jak wróciłam, poszłam siku zauważyłam trochę krwi na majtkach :(. Ale papier był czysty, teraz nic mi nie leci. Nie wiem, czy przypadkiem jakieś naczynko mi nie poszło... obserwuję się, jak tylko coś się rozkręci jadę na IP. A tak to zapisałam się prywatnie na usg dziś na 19:40, żeby lekarz dla świętego spokoju posprawdzał. No szlag :( zawsze sobie sama muszę stresu narobić :(.
Spokojnie to pewnie szyjka która jest bardziej ukrwiona. Wszystko będzie ok "[emoji3590]

Zobacz załącznik 940067
Pobawmy się w zabobony. Przyjaciółka przed chwilką mi to wysłała. Według tego u mnie babochłop a u Was? ;)Zobacz załącznik 940067
Też mam babochlopa [emoji23][emoji23] a tak serio, mam 3 chłopaków a każda ciąża inna [emoji12]
Daj znać co Ci powiedział [emoji4]

Spokijna głowa, dziś mam z Janką randkę to wybiję jej te głupoty z głowy [emoji41]

Tak, to chyba tak jest wlasnie, ze do zabiegu.

Co zrobisz jak nic nie zrobisz [emoji6]

My, stare kobiety [emoji6][emoji23] masz rację co do dwulatka i ciąży. Ten egzemplarz ma jak y nadmiar energii i pomysłów. Mi uda tez pocięło ale bardzo mało. Gorzej z brzuchem [emoji35]

I to jest super wiadomość!!! [emoji1360][emoji1360][emoji1360] w końcu się doczekałaś [emoji4]

Tak, teraz coś mi się przypomina, ze mój gin mówił, ze dwa razy tym bardziej ze mam mieć cc.

[emoji23][emoji23][emoji23] hahahaha pojechał, ale dotrzymywał mi towarzystwa do 12;00 i zagadywał cały poranek [emoji41][emoji23]
Ja tuż przed porodem zamykam pensjonat minimum na miesiąc [emoji4]

To mamy połówkowe tak samo [emoji4][emoji4]

Jak dla bardzo małej klientki to się piszę [emoji4]

Cholera, niedobrze [emoji52] strasznie współczuję, bo to odbiera radość ze wszystkiego [emoji20]

Kobieto, coś Ty mi ze śliniankami narobiła [emoji50][emoji1360]

Wkurza mnie juz to smarowanie. Używam bio oil i jego formuła doprowadza mnie do szału. Jest stanowczo za tłusta [emoji35]
Ja biooil używałam przy ostatnim ,rzeczywiście był tłusty, teraz mam próbkę palmersa, nie jest właśnie aż tak tlusty, zapach mnie troche wkurza ale przypomina mi pierwsze ciąże [emoji16][emoji16] i chyba zakupie większą butelkę
Wszystko na dziewczynkę oprócz brzucha bo pod tym tłuszczem to bardziej jak piłka. [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale np w UK ponoć to chłopcy zabierają urodę a dziewczynki się uroda dzielą [emoji23]
No no[emoji12][emoji12]w uk inny klimat i w ogóle wszystko na odwrót [emoji23][emoji23]

Zrobiłam sobie kanapki z serem i pomidorem z opiekacza,ostatnio takie mi lepiej wchodzą [emoji4] i oczywiście towarzysz obok zjadła mi pół porcji bez pytania [emoji23]

reklama
Do góry