reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Wsumie to nic nie mówił jak mierzyć ale pamiętam jak miałam kiedyś straszne bóle migrenowe i kazali mi mierzyć to było żeby prowadzić zeszyt i mierzyć o stałej porze weic tak zrobię
Takie mierzenie dla picu. Ja też mam w domu idealne. Nie moja wina, że mnie wizyty stresują. Gdyby maluch kopał mocno i często, może bym się tak nie stresowała. A on zaczął kopać często... Po wizycie :)

reklama
;)
Takie mierzenie dla picu. Ja też mam w domu idealne. Nie moja wina, że mnie wizyty stresują. Gdyby maluch kopał mocno i często, może bym się tak nie stresowała. A on zaczął kopać często... Po wizycie :)
Dokładnie ja na wizycie z emocji mam takie wysokie no ale przynajmniej wiem że doktor nie bagatelizuje tylko mówi żeby kontrolować gorzej jakby olał temat;)

Super a córka zaraz będzie mówiła do braciszka. Nie ma szans żeby to była pępowina? U mnie na prenatalnym też było coś między nogami ale do potwierdznia na połówkowym. W sumie przez ten miesiąc już tak się nastawiłam na drugiego syna, że nie chcę słyszeć nic innego. A i córka już zaakceptowała że będzie drugi brat[emoji16]
Ja tez cos widzialam, ale L twierdzi ze to nie byl siurek. Jutro zobaczymy.

Jagodka moja twierdzi ze woli brata, ale tez chce siostre a najlepiej 3 braci i jedna siostre. Niestety jak widac, ciaze nie dla mnie i pozostaje mi adopcja albo surogatka [emoji6]

Zdrowy, nt ok, kość nosowa jest, zgodnie z wiekiem ciążowym. Iii...widzialam siusiaka[emoji85] córka się załamie

Lekarz też go widział? :p Super, ciesze się, że wszystko ok :)

Odebrałam wyniki. Tsh nic a nic nie spada a dawka leku podwojona. 3.08 cały czas się utrzymuje [emoji35]

A jaki czas minął od zmiany dawki? Miniumum 6tyg trzeba żeby coś ruszyło.

Jutro rano mam endo.

Ennis jakaś makabryczna historia! Dobrze, że im się nic nie stało..

Lekarz potwierdził, z resztą trudno było nie zauważyć;) za dwa tygodnie mam u swojego wizytę to zobaczymy czy nic nie odpadnie. Też wolałabym równy rozkald sił w domu, ale trudno się mówi. Przynajmniej po chłopakach ma jakieś ubrania

reklama
Do góry