reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Wsumie to nic nie mówił jak mierzyć ale pamiętam jak miałam kiedyś straszne bóle migrenowe i kazali mi mierzyć to było żeby prowadzić zeszyt i mierzyć o stałej porze weic tak zrobię
Takie mierzenie dla picu. Ja też mam w domu idealne. Nie moja wina, że mnie wizyty stresują. Gdyby maluch kopał mocno i często, może bym się tak nie stresowała. A on zaczął kopać często... Po wizycie :)

reklama
;)
Takie mierzenie dla picu. Ja też mam w domu idealne. Nie moja wina, że mnie wizyty stresują. Gdyby maluch kopał mocno i często, może bym się tak nie stresowała. A on zaczął kopać często... Po wizycie :)
Dokładnie ja na wizycie z emocji mam takie wysokie no ale przynajmniej wiem że doktor nie bagatelizuje tylko mówi żeby kontrolować gorzej jakby olał temat;)

Super a córka zaraz będzie mówiła do braciszka. Nie ma szans żeby to była pępowina? U mnie na prenatalnym też było coś między nogami ale do potwierdznia na połówkowym. W sumie przez ten miesiąc już tak się nastawiłam na drugiego syna, że nie chcę słyszeć nic innego. A i córka już zaakceptowała że będzie drugi brat[emoji16]
Ja tez cos widzialam, ale L twierdzi ze to nie byl siurek. Jutro zobaczymy.

Jagodka moja twierdzi ze woli brata, ale tez chce siostre a najlepiej 3 braci i jedna siostre. Niestety jak widac, ciaze nie dla mnie i pozostaje mi adopcja albo surogatka [emoji6]

Zdrowy, nt ok, kość nosowa jest, zgodnie z wiekiem ciążowym. Iii...widzialam siusiaka[emoji85] córka się załamie

Lekarz też go widział? :p Super, ciesze się, że wszystko ok :)

Odebrałam wyniki. Tsh nic a nic nie spada a dawka leku podwojona. 3.08 cały czas się utrzymuje [emoji35]

A jaki czas minął od zmiany dawki? Miniumum 6tyg trzeba żeby coś ruszyło.

Jutro rano mam endo.

Ennis jakaś makabryczna historia! Dobrze, że im się nic nie stało..

Lekarz potwierdził, z resztą trudno było nie zauważyć;) za dwa tygodnie mam u swojego wizytę to zobaczymy czy nic nie odpadnie. Też wolałabym równy rozkald sił w domu, ale trudno się mówi. Przynajmniej po chłopakach ma jakieś ubrania

reklama
Do góry