reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Jutro już dodam zjęcia bodziaków, bo w sumie dopiero usiadłam po całym dniu.
Ja położną poprzednio wybierałam z przychodni gdzie moja siostra jest pielęgniarką. Do wyboru były aż dwie. Ta druga wydała mi się nawiedzona nieco. Była raz. Spoko. Obejrzała krocze, malucha . Pediatra też była raz i mam nadzieję, że tak też będzie i tym razem.
Odebrałam wyniki. Tsh nic a nic nie spada a dawka leku podwojona. 3.08 cały czas się utrzymuje [emoji35]
U nas jest wizyta u pediatry jakoś po 2 tygodniach od narodzin chyba. Ale samemu trzeba się wybrać. Z racji moich zielonych wód dodatkowo wcześniej badania krwi. Ciekawe co mi powie na to tsh. Jutro się dowiem. A póki co umieram na zgagę. Chyba po pomidorówce teściowej...Masakra jakaś.

reklama
A ja dzisiaj zakupiłam ciśnieniomierz bo gin kazał mierzyć ciśnienie codziennie bo na wizycie miałam 140/100 za wysoko trochę ale mówiłam że to emocje bo w domu książkowo 120/80
Ja muszę zakupić zeszyt, bo mam to samo zalecenie. Cisnieniomierz juz mam, bo mąż ma nadciśnienie. Będziesz mierzyła o stałych porach?

Wiesz co ona przy ostatnim synu była na nas tydzień obrażona, teraz pewnie z miesiąc będzie to trawić [emoji85]

Zdrowy, nt ok, kość nosowa jest, zgodnie z wiekiem ciążowym. Iii...widzialam siusiaka[emoji85] córka się załamie
Super a córka zaraz będzie mówiła do braciszka. Nie ma szans żeby to była pępowina? U mnie na prenatalnym też było coś między nogami ale do potwierdznia na połówkowym. W sumie przez ten miesiąc już tak się nastawiłam na drugiego syna, że nie chcę słyszeć nic innego. A i córka już zaakceptowała że będzie drugi brat[emoji16]

Ja muszę zakupić zeszyt, bo mam to samo zalecenie. Cisnieniomierz juz mam, bo mąż ma nadciśnienie. Będziesz mierzyła o stałych porach?
Wsumie to nic nie mówił jak mierzyć ale pamiętam jak miałam kiedyś straszne bóle migrenowe i kazali mi mierzyć to było żeby prowadzić zeszyt i mierzyć o stałej porze weic tak zrobię

reklama
Super a córka zaraz będzie mówiła do braciszka. Nie ma szans żeby to była pępowina? U mnie na prenatalnym też było coś między nogami ale do potwierdznia na połówkowym. W sumie przez ten miesiąc już tak się nastawiłam na drugiego syna, że nie chcę słyszeć nic innego. A i córka już zaakceptowała że będzie drugi brat[emoji16]
Widziałam wcześniej niż ginekolog[emoji23] oczywiście będziemy potwierdzać, dobrze,że nie kupilam nic różowego uffff

Do góry