reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Jutro już dodam zjęcia bodziaków, bo w sumie dopiero usiadłam po całym dniu.
Ja położną poprzednio wybierałam z przychodni gdzie moja siostra jest pielęgniarką. Do wyboru były aż dwie. Ta druga wydała mi się nawiedzona nieco. Była raz. Spoko. Obejrzała krocze, malucha . Pediatra też była raz i mam nadzieję, że tak też będzie i tym razem.
Odebrałam wyniki. Tsh nic a nic nie spada a dawka leku podwojona. 3.08 cały czas się utrzymuje [emoji35]
U nas jest wizyta u pediatry jakoś po 2 tygodniach od narodzin chyba. Ale samemu trzeba się wybrać. Z racji moich zielonych wód dodatkowo wcześniej badania krwi. Ciekawe co mi powie na to tsh. Jutro się dowiem. A póki co umieram na zgagę. Chyba po pomidorówce teściowej...Masakra jakaś.

reklama
A ja dzisiaj zakupiłam ciśnieniomierz bo gin kazał mierzyć ciśnienie codziennie bo na wizycie miałam 140/100 za wysoko trochę ale mówiłam że to emocje bo w domu książkowo 120/80
Ja muszę zakupić zeszyt, bo mam to samo zalecenie. Cisnieniomierz juz mam, bo mąż ma nadciśnienie. Będziesz mierzyła o stałych porach?

Wiesz co ona przy ostatnim synu była na nas tydzień obrażona, teraz pewnie z miesiąc będzie to trawić [emoji85]

Zdrowy, nt ok, kość nosowa jest, zgodnie z wiekiem ciążowym. Iii...widzialam siusiaka[emoji85] córka się załamie
Super a córka zaraz będzie mówiła do braciszka. Nie ma szans żeby to była pępowina? U mnie na prenatalnym też było coś między nogami ale do potwierdznia na połówkowym. W sumie przez ten miesiąc już tak się nastawiłam na drugiego syna, że nie chcę słyszeć nic innego. A i córka już zaakceptowała że będzie drugi brat[emoji16]

Ja muszę zakupić zeszyt, bo mam to samo zalecenie. Cisnieniomierz juz mam, bo mąż ma nadciśnienie. Będziesz mierzyła o stałych porach?
Wsumie to nic nie mówił jak mierzyć ale pamiętam jak miałam kiedyś straszne bóle migrenowe i kazali mi mierzyć to było żeby prowadzić zeszyt i mierzyć o stałej porze weic tak zrobię

reklama
Super a córka zaraz będzie mówiła do braciszka. Nie ma szans żeby to była pępowina? U mnie na prenatalnym też było coś między nogami ale do potwierdznia na połówkowym. W sumie przez ten miesiąc już tak się nastawiłam na drugiego syna, że nie chcę słyszeć nic innego. A i córka już zaakceptowała że będzie drugi brat[emoji16]
Widziałam wcześniej niż ginekolog[emoji23] oczywiście będziemy potwierdzać, dobrze,że nie kupilam nic różowego uffff

Do góry