Ennis92
Fanka BB :)
Nie. Dali swój własny wydruk ale kazali kartę przynieść i poczytali co tam pisało.Ennis, wpisywali Ci w karte ta prywatna wizyte?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Dali swój własny wydruk ale kazali kartę przynieść i poczytali co tam pisało.Ennis, wpisywali Ci w karte ta prywatna wizyte?
Siusiaka? Nie.Jagodka a masz zdjecie?
ja tak zauwazylam na polowkowym [emoji4] ale w 12 tyg to jedynie ta końcówkę można zobaczyć,co też nie jest w sumie pewne. Z dolu może być i dziewczynka i chłopczyk bo jeszcze do końca nie są wykształcone narządy. A z boku niby jak bardziej stojące to siusiak a jak płasko dwie kreseczki to na dziewczynkę. Ale to jest niepewne dość. Ja wiedziałam że mi na pierwszym usg w 14 tyg nie powiedza bo tutaj nie chcą chyba nakrecac, zresztą często nawet w 20 tyg mówią że chyba chłopczyk lub dziewczynka. Ale próbowałam sama wtedy dopatrzec czy końcówka w górę idzie czy płasko i kilka razy mi mignely dwie płaskie kreski [emoji16] oczywiscie nie sugeruje się żeby potem się nie rozczarować [emoji12]Boze, zaczynam wierzyc ze chlopak bedzie. Ale.czy to mozliwe zeby tak w 12 tyg dyndal?
A masz fotkę z profilu ?Siusiaka? Nie.
[emoji23][emoji23][emoji23]Siusiaka? Nie.
Aha, wlasnie zastanawialam sie po co im notatki.Nie. Dali swój własny wydruk ale kazali kartę przynieść i poczytali co tam pisało.
Zdrowy, nt ok, kość nosowa jest, zgodnie z wiekiem ciążowym. Iii...widzialam siusiaka[emoji85] córka się załamie
Wow, boski [emoji7]Oto mój torcik robiony na szybko, trochę upośledzony scooby [emoji1][emoji1][emoji1] krem udało się uratować dodaniem więcej mascarpone. Najważniejsze że dziecku się podobał [emoji12]Zobacz załącznik 937831
Często u lekarza się podnosi. Mnie też ostatnio wyszło wysokie, ale akurat miałam wtedy ciężki dzień.A ja dzisiaj zakupiłam ciśnieniomierz bo gin kazał mierzyć ciśnienie codziennie bo na wizycie miałam 140/100 za wysoko trochę ale mówiłam że to emocje bo w domu książkowo 120/80
Który tydzień? [emoji1]Zdrowy, nt ok, kość nosowa jest, zgodnie z wiekiem ciążowym. Iii...widzialam siusiaka[emoji85] córka się załamie
Mój na prenatalnych w 30+0 był prawie pewny, że to dziewczynka. Sama jestem zszokowana jego pewnością. No zobaczymy czy się potwierdzi. [emoji6] Ale już jakoś przyzwyczailiśmy się do córki, nawet do brzucha mówimy Zosia [emoji23][emoji23]Boze, zaczynam wierzyc ze chlopak bedzie. Ale.czy to mozliwe zeby tak w 12 tyg dyndal?
Do mojej znajomej przy 3 dziecku przyszła położna i sama stwierdziła, że więcej wizyt nie przewiduje, bo ma już trójkę dzieci i bezsensuJejku to się strach najadłaś! [emoji33]
Ja też nie wiem czy korzystać w położnej po porodzie, w końcu tak jak mówicie co ona może mu przy trzecim dziecku poradzić. Chyba że zwazyc czy ładnie przybiera. A jak będę miała problemy laktacyjne to napewno zwykła położna mi nie pomoże, tylko trzeba będzie udać się do specjalistka w tej dziedzinie.
Ada to tzn nub theory, w pierwszej ciazy sie sprawdzilo. Teraz tez jest w dol ta kreseczka. A i sledzctwo przeprowadzilam, u Ennis byla do gory [emoji6]ja tak zauwazylam na polowkowym [emoji4] ale w 12 tyg to jedynie ta końcówkę można zobaczyć,co też nie jest w sumie pewne. Z dolu może być i dziewczynka i chłopczyk bo jeszcze do końca nie są wykształcone narządy. A z boku niby jak bardziej stojące to siusiak a jak płasko dwie kreseczki to na dziewczynkę. Ale to jest niepewne dość. Ja wiedziałam że mi na pierwszym usg w 14 tyg nie powiedza bo tutaj nie chcą chyba nakrecac, zresztą często nawet w 20 tyg mówią że chyba chłopczyk lub dziewczynka. Ale próbowałam sama wtedy dopatrzec czy końcówka w górę idzie czy płasko i kilka razy mi mignely dwie płaskie kreski [emoji16] oczywiscie nie sugeruje się żeby potem się nie rozczarować [emoji12]