reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Lekarz potwierdził, z resztą trudno było nie zauważyć;) za dwa tygodnie mam u swojego wizytę to zobaczymy czy nic nie odpadnie. Też wolałabym równy rozkald sił w domu, ale trudno się mówi. Przynajmniej po chłopakach ma jakieś ubrania
Ja tak mialam z najstarszym, za nim się lekarz odezwał to widziałam tego dyndajacego siurka [emoji1] może córcia jednak lepiej zareaguje, a kiedy mówicie? Najważniejsze że wszystko w porządku [emoji4]

reklama
Ja tak mialam z najstarszym, za nim się lekarz odezwał to widziałam tego dyndajacego siurka [emoji1] może córcia jednak lepiej zareaguje, a kiedy mówicie? Najważniejsze że wszystko w porządku [emoji4]
Boze, zaczynam wierzyc ze chlopak bedzie. Ale.czy to mozliwe zeby tak w 12 tyg dyndal?

Ja nim zaczął sprawdzać nawet [emoji1787] jakoś chyba brzuch mierzył a ja od razu "oo chlopak" a on do mnie,że to zobaczymy potem bo teraz to on czegoś innego szuka[emoji6]
Po kolejnym USG jak się potwierdzi;)

Ale wam dobrze ja też po dzisiejszej wizycie,ale ani płci nie potwierdził ani maleństwa mi nie pokazał usłyszałam że żyje i tyle czuję wielki niedosyt :-( i jeszcze niby trochę za duży jak na 14 tydzien raczej 15 i teraz się martwie czy nie rośnie za szybko

A ja właśnie po treningu jeszcze się rozpieszczam i masuję nogi presoterapią[emoji16]

Dziewczyny które miały teraz usg i są w około 17tyg to mam pytanie, jaka jest waga maluszków? Mam dwie aplikacje i jedna mówi 120gr a druga 240 tak więc rozbieżność jest spora. Wydaje mi się że te 240 jest bliżej prawdy.

A ja właśnie po treningu jeszcze się rozpieszczam i masuję nogi presoterapią[emoji16]

Dziewczyny które miały teraz usg i są w około 17tyg to mam pytanie, jaka jest waga maluszków? Mam dwie aplikacje i jedna mówi 120gr a druga 240 tak więc rozbieżność jest spora. Wydaje mi się że te 240 jest bliżej prawdy.
Nie mam pojęcia. Jak byłam prywatnie to nie mówili chyba nawet nie sprawdzali

Jejku to się strach najadłaś! [emoji33]
Bardzo wodnista wydzielina i mało wód było w okol małego ale się poprawiło. Nie potrafili zmierzyć szyjki tak dziecko leżało ale w końcu ustalili że zamknięta

Ja też nie wiem czy korzystać w położnej po porodzie, w końcu tak jak mówicie co ona może mu przy trzecim dziecku poradzić. Chyba że zwazyc czy ładnie przybiera. A jak będę miała problemy laktacyjne to napewno zwykła położna mi nie pomoże, tylko trzeba będzie udać się do specjalistka w tej dziedzinie.

reklama
Do góry